poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

сезона: 2

епизода: 51

Содржина

Круно се враќа у Дизмово и открива Божени што се стварно догодило у Бриселу с фаталном чистачицом. Божена не зна би ли вјеровала Круни, а поврх свега је мучи што ни сама није недужна. Одлучи сазнати што се догодило оне ноќи с Јуром и води га на мјесто "злочина". Како би јој помогао, Јуре пољуби Божену и обоје се присјете да су након пољупца схватили да не осјеќају ништа једно према другоме. Божена се враќа куќи а Круно се нада да ќе му опростити.
Миле води Рафу са собом у истрагу у вези нестале среќке. Рафо осјеќа кривњу док испитују Далибора, Јуру и Илију, а Миле схваќа да је Рафо крадљивац. Рафо ипак не може издржати и признаје Мили да је он присвојио среќку. Очекује казну, но Миле га похвали што је одабрао истину и напустио пут криминала.
Враќају среќку, а Јуре, Илија, Мирко и Далибор креќу у расправу чија је среќка коју прекида Божена са закључком да је најправедније подијелити добитак на једнаке дијелове.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.