poster

Дар мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

сезона: 2

епизода: 41

Содржина

Иванка дочекује обитељ с дописом да су им сви рачуни блокирани. Илија не може вјеровати, зове Њемачку, али је истина да немају више ни еура.
Божена од колега из полиције прима прва извјешќа прометних несреќа прије десет година. Нино стрепи да ќе Божена све разоткрити те ќе тако сазнати да ни он није чист у свему томе. Саботира Боженину истрагу Рафе, намјерно поквари факс те под изликом одлази пререзати телефонске кабеле.
Габријел намјешта клопку Црном и ставља му пиштољ на потиљак. Црни одбија предати дијамант, а Габријел га уз помоќ Тине свладава и одузима га. Стрпају Црног у пртљажник и бјеже с Рафом и Дадом. Габријел признаје Дади да јој није све рекао. Прије него јој стигне све испричати, Дада угледа Жељка и шокира се.
Споменка помаже Јури да се домогне узорка ДНК од Илије. Краде Милкулиќима четкице и четке из купаонице, а Миле одмах посумња на њу.

Слики

Дар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар марДар мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Зошто жените убиваат (2019)

    image
    Серија "Зашто жене убијају", приказује животе три жене које живе у три различите декаде: домаќице из шездесетих, чланице високог друштва из осамдесетих и адвоката...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.