сезона: 1

епизода: 45

Содржина

Себастиáн и Јулиа се препиру. Он се не слаже да би Луцíа требала живјети у њиховој куќи. Лемарцус одлази у Педров бар. Каже Вицкy да је прекинуо с Марцелом. Леонидас куха Гавиоти и Цармензи. Марцела замоли Аурелија да је одвезе у град Лемарцусу. Затекне га како у бару плеше с Вицкy. Пабло Емилио зове Себастиáна да хитно потпише папире за извоз каве. Леонидас направи уред у својој куќи. Жели бити ондје док Гавиота не роди. Тада ќе унајмити прави уред. Ивáн води Луцрецију да види нову куќу. Њој је превелика и прераскошна. Леонидас даје Цармензи шиваќи строј на дар. Паула и Мартíн купују Ивáну и Луцрецији стари стан. Бернардо говори Царлосу да му не може пружити љубав. Јулиа, Луцíа и Себастиáн се враќају у Колумбију. Гавиота одлази на први гинеколошки преглед. Царлос Марио враќа се куќи с Марцијом. Она слути да је вара с другом. Себастиáн жели видјети плантажу Царлоса Марија прије потписивања документа за извоз.

Слики

Кава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом женеКава с мирисом жене

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.