Гавиота (Лаура Лондоñо) и њезина мајка долазе као и сваке године на хацијенду Цасабланца на другу бербу каве. Но овога листопада надају се да је то посљедњи долазак у бербу јер ќе одсад имати свој комад земље. Меѓутим, предодреѓена им је другачија судбина. Оцтавио Валлејо, власник хацијенде, исти онај којега је Гавиота спасила од наводне отмице и исти онај који јој је заузврат обеќао хектар земље како би она узгајала властиту каву, управо је преминуо. На његову покопу Гавиота упознаје Себастиáна (Wиллиам Левy), Оцтавијева сина који живи у иноземству. Након првога погледа меѓу њима се раѓа неиздржива привлачност, љубав каква се ријетко виѓа, љубав која раздире, страствена и немогуќа. Њих двоје припадају двама свјетовима. Он се креќе меѓу њујоршком елитом, а Лаурин свијет су насади каве. Но премда се чини да немају ништа заједничко, њих двоје уживају у истој кави.
Ово је ремаке теленовеле из 1994. године.

Беше на каналите:

HTV1  

Препораки
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.