Приче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждрала: документарна серија (4.дио)

Tales from the Wetland (2018)

Документарец | Тајланд

сезона: 1

епизода: 12 - документарна серија (4.дио)

Содржина

У срцу мочваре у провинцији Бурирам на Тајланду млади црвеноглави ждралови који су прије непуних годину дана пуштени у природу окупили су се у јато и уче како преживјети. Користеќи све што им је природа дала, сада увиѓају да нису сами на свијету. Големо небо што се протеже према обзору чека да га истраже, докле их крила носе. Овдје, у мочвари њихови сусједи других врста могу се показати као пријатељи или непријатељи. Прво јаје које ќе положити у овој мочвари бит ќе драгоцјен дар њиховој домовини и први корак ослобаѓања окова заробљеништва.

Слики

Приче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждралаПриче из мочваре: Нови живот црвеноглавог ждрала

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Преломни тренуци кроз историју (2013)

    image
    Како биологија и људска осеќања утичу на нашу жељу да стварамо џиновске граѓевине?
  • Људи и моќ

    image
    Емисија "Људи и моќ" је информативног садржаја.
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Karambolage (2004)

    image
    Karambolage proposes an amusing comparative anthropology of the natives on either side of the Rhine. Words, rites, objects, references.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.