сезона: 1

епизода: 30 - гаме схоw

Содржина

Од понедјељка до петка у 18 сати на РТЛ-у су на распореду веќ приказане епизоде квиза 'Доѓи, погоди, освоји!' уз које је забава гарантирана. Сви вјерни љубитељи овог формата од данас ќе сваким радним даном у 18 сати моќи пратити веќ приказане епизоде 'Доѓи, погоди, освоји!' те се присјетити највеќих добитака, најосебујнијих натјецатеља и најбољих рима нашег водитељског двојца. Плинко, Једна је права, Среќа у вреќи или, пак, Велико коло - нема пуно Хрвата који барем једном испред малих екрана заједно с кандидатима нису заиграли ове и многе друге динамичне игре те погаѓали цијене у гаме схоwу 'Доѓи, погоди, освоји!'. Популарни формат постао је омиљена послијеподневна забава за све генерације, а његова посебност крије се управо у опуштеној атмосфери, непосредности и чињеници да за судјеловање не морате бити ходајуќа енциклопедија и знати баш све - важно је само погодити праву цијену. Ни овај пут натјецатељи у лову на прегршт богатих награда неќе бити препуштени сами себи. Наиме, за разлику од осталих квизова и гаме схоwова у којима се захтијева тишина и строга концентрација играча, у ‘Доѓи, погоди, освоји!’ навијање публике и сугерирање одговора сасвим је допуштено, штовише, и више него пожељно! Управо су сјајна атмосфера, искрене емоције добитника те гласна и ужарена публика која бодри и навија за сваког новог натјецатеља који трчи на позорницу окушати своју среќу, оно што даје посебну чар свакој епизоди схоwа 'Доѓи, погоди, освоји!'. Шаролики натјецатељи у гаме схоwу 'Доѓи, погоди, освоји' имају само један задатак - погодити праву цијену уобичајених или мало мање уобичајених разноврсних артикала, које потом и освајају, од стакленке мајонезе, брендиране торбице, косилице или пак аутомобила, а до тог ќе их циља кроз бројне забавне, хумористичне и необичне игре водити једно од најомиљенијих хрватских телевизијских лица, Антонија Блаќе, те популарни репер Марин Ивановиќ Стока.

Слики

Доѓи, погоди, освојиДоѓи, погоди, освоји

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Galeria

    image
  • Aktion Mensch Gewinner (2014)

    image
  • 3'te 3 Tarih (2018)

    image
    In "3'te 3 Tarih" which is a History Themed Quiz, the contestants compete to answer 15 questions consisting of four options and earn 1 million liras.
  • L'Eredità (2002)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.