Приче из мочваре: Слобода у води која тече

Tales from the Wetland (2018)

Документарец | Тајланд

сезона: 1

епизода: 2 - Where Waters Meet

Содржина

На врхунцу љета водом засиќено подручје чаробно је мјесто за птице мочварице. Оно осигурава довољне залихе врста риба којима се хране. Ова мочвара тако не храни само аутохтоне, него и неке миграторне врсте птица. Због промјењиве разине воде у мочварном кориту Беунг Борапхет различите су и дубине плиќака који својом храном привлаче разноврсне птице - гњурце, бјелолице утве звиждаре, Индомалајске гуске и неколико врста птица пливарица.

Слики

Приче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочвареПриче из мочваре

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Betonski spavaci (2016)

    image
    Документарна серија Бетонски спавачи гради причу око модерне архитектуре у Хрватској и регији бивше Југославије, подручју јединственом по бројним напуштеним и...
  • Au bout de l'enquête, la fin du crime parfait ?

    image
  • I mestieri di Mirko

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.