сезона: 1

епизода: 6 - Мадеира

Содржина

У Атлантском оцеану, уз обалу Марока, португалски су поморци 1418. открили архипелаг који су назвали Илха да Мадеира, шумовити оток.
Мадеира, која се састоји од истоименог главног отока и неколико попратних оточиќа, придружена је Еуропској унији као аутономна регија.
Понекад називан и Плутајуќи врт или Бисер Атлантика, архипелаг Мадеира са својом суптропском климом неуспоредиве благости, крајоликом од којег застаје дах с вулканским планинама и бујном вегетацијом прави је мали рај постављен усред оцеана.

Слики

Откривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијет

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Бен Фогле - Људи од дивљине (2013)

    image
    Бен Фогле тражи људе који су окренули леѓа сувременом начину живота и одселили се у изолиране кутке свијета. Састат ќе се с храбрим појединцима који су изабрали...
  • TG3 Chi è di scena

    image
  • Јоанна Лумлеy у пустоловини на путу свиле (2018)

    image
    Јоанна Лумлеy креќе на велико и изазовно путовање дуж Пута свиле. Та прометна рута која је промијенила свијет на Запад је меѓу осталим донијела свилу, барут,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.