poster

Прве даме Америке

First Ladies (2020)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Кажу да иза сваког великог мушкарца стоји велика жена. „Прве даме Америке“, које доносе награѓивани редатељи Ким Дуке, Лиз Мермин и Кат Енглисх, фасцинантна је документарна серија у шест дијелова а свака епизода истражује живот једне од шест култних жена чија имена причају причу о новијој повијести САД-а: Елеанор Роосевелт, Ладy Бирд Јохнсон, Јацкие Кеннедy, Нанцy Реаган, Хилларy Родхам Цлинтон и Мицхелле Обама. Серија истражује како се свака од тих жена нашла у самом срцу америчке моќи и како је свака од њих оставила свој траг у америчком политичком животу и друштву. Спајајуќи дубинске интервјуе, ријетке архивске снимке и увјерљиве рекреације, прве даме откривају кључне, често скривене тренутке, који су обликовали путовање тих жена. Свака од тих жена помогла је створити наслијеѓе свог супруга, док су такоѓер слиједили властите циљеве и обликовале своје јединствене улоге. „Прве даме Америке“ коначно стављају ове моќне даме на прво мјесто.

Слики

Прве даме АмерикеПрве даме АмерикеFoto: RTL / © 2020 CABLE NEWS NETWORK, INCALL RIGHTS RESERVEDПрве даме Америке

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нова (1974)

    image
    Нова је ПБС-ов документарни серијал који се приказује скоро 40 година. У свакој епизоди пружа увид у разне теме из подручја знанствених истраживања. Нова често...
  • Витрина е Либрит

    image
  • Градски печива со Пол Холивуд (2016)

    image
    Паул Холлywоод, најпопуларнији британски сластичар, за Фоод Нетwорк је снимио нови серијал Градске сластице, у којем трага за најбољим рецептима који су...
  • The Dark: Nature's Nighttime World (2012)

    image
    A team of experts venture into the jungles, forests and mountains of central and south America to capture dramatic footage of wildlife at night.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.