епизода: 124

Содржина

Обитељ Еспиноса де лос Монтерос је угледна обитељ из провинције. Двије сестре и њихов брат уживају велики углед, но прошлост ове обитељи крије многе тајне. Прича почиње када Јавиер Еспиноса са својом супругом Саграрио отпутоватује у Меxицо како би присустовао вјенчању њене пријатељице. Њихова кќерка Палома несретна је јер мора остати на чувању код својих тета, Царлоте и Мацарене. На вјенчању Јавиер упознаје младожењу Цристобала који остане у шоку када сазна његово презиме. Цристобал одмах одлучи напрасно отказати вјенчање. Желеќи попричати с Јавиером Цристобал закасни те сазна како су он и његова супруга на путу куќи погинули у прометној несреќи. Схрван Цристобал се одаје алкохолу мислеќи како ќе своју тајну понијети у гроб.
С друге стране у провинцији малена Палома очајава због смрти родитеља, али и због строге и зле тете Царлоте која је непрестано криви ради њихове погибељи. Након низа година тетина угњетавања Палома израста у лијепу дјевојку која се стално бори с тешким и захтјевним одгојним методама зле Царлоте. Једину утјеху проналази у тети Мацарени која је и сама жртва своје сестре. Царлота је млаѓу сестру Мацарену одлучила тотално подчинити и то када јој је прије много година одузела љубав њезиног живота, Цристобала. Бореќи се с духовима прошлости Мацарена настоји Паломи олакшати живот с ауторитативном тетом, а у Паломином животу се појави још једна веома важна особа, Ромина. Двије пријатељице почну дијелити и добро и зло, а унаточ истом образовању и брижном одгоју мајке, Ромина одраста у дјевојку која је чиста супротност Паломи. Ромина постаје кокетна дјевојка која због тога што ју је напустио отац присеже заклетву да никада више неќе бити остављена.
Но судбина се поиграла те написала сценариј непогодан за Ромину. Наиме њен младиќ Емилиано загледа се у Палому. Бијесна и јална због њихове симпатије Ромина крене путем који разара све и у име љубави одлучи спријечити реализацију пријатељичине и Емилианове љубави. Други сценариј који је написала судбина тиче се Царлоте када се у провинцији након 20 година појави Цристобал. Сазнавши за Царлотине манипулације и лажи због којег је остао одвојен од Мацарене, Цристобал се одлучи осветити. Након још једне животне трагедије Цристобал сазнаје тајну која ќе му заувијек промијенити живот, а повезује га с младом Паломом. Бореќи се за праву љубав, Палома и Цристобал се сада морају суочити с правим непријатељима како би их спријечили да управо у име љубави престану уништавати туѓе животе.
Теленовела 'У име љубави' испричат ќе причу о локалним обичајима који показују праву вриједност и традицију Мексика. Радња је смјештена у провинцији у којој су се у прошлости и садашњости догодиле двије сличне приче испреплетене судбином те одговарају на питање што су све у стању људи направити за љубав и у њено име. Прича о сестрама и најбољим пријатељицама те о њиховој боли и усамљености након што су се заљубиле у истог мушкарца на мале екране доноси велика имена свог телевизијског жанра Вицторију Руффо (Сирота мала богаташица), Летицију Цалдерóн (Есмералда) и Артура Пеницхеа. За улогу Царлоте у овој теленовели Летициа Цалдерóн је добила награду Премиос ТВyНовелас за најбољу ветеранку. 'У име љубави' представља и велике глумачке наде овог жанра попут младог Себастиана Зуритеа који је освојио награду Премиос ТВyНовелас за најбољег дебитанта ове године.
ЦАРЛОТА (Летициа Цалдерóн)
Царлота је жена која ужива велики углед у својој локалној заједници. Но заправо она је права манипулаторица, која је цијели живот посветила уништавању своје сестре Мацарене. Натјеравши је да мисли како је крива за очеву смрт, Царлота је својој сестри нанијела велику тугу и несигурност. Царлота је доминантна жена која жели да Палома постане још једна њена животна марионета, схватит ќе како сваког дохвати његова правда. Као млада Царлота је била заљубљена у Цристобала, а након што је он одабрао њену сестру она је учинила све у својој моќи како би закопала њихову љубав. Царлота не жели да итко буде сретан у љубави, с обзиром на то да она никада није била.

МАЦАРЕНА (Вицториа Руффо)
Мацарена је блага и драга особа којој је у потпуности подчињена Царлоти. Увјерена како је крива за очев инфаркт, Мацарена цијели живот пати за Цристобалом и дјететом којег је морала дати како би заштитила обитељско име. За разлику од Царлоте Мацарена је истинска доброчинитељица која свим срцем помаже људима у невољи. Мацарена је према Паломи увијек била њежна те јој је увијек била ослонац у тешким тренуцима. Палома ќе управо бити тај разлог која ќе потакнути Мацарену да се одважи манипулаицијама своје сестре.
ЦРИСТОБАЛ (Артуро Пеницхе)
Растрган кривњом из прошлости, Цристобал је веќину свог живота био увјерен како је Мацарена починила самоубојство ради њега. Искупљење је пронашао у божјој служби, но духови прошлости опет су се појавили у његовом животу. Након 20 година Цристобал се враќа тамо гдје једино не жели те схваќа како је жртва лажљиве манипулаторице Царлоте. Иако га је живот поново ујединио с Мацареном, Цристобал остаје без љубави свог живота која му је подарила дијете. Сада Цристобал жели само једно - открити идентитет свог дјетета те осветити се жени која му је у име љубави нанијела велико зло.

ПАЛОМА (Аллиссон Лозз)
Палома је била весела и дражесна дејвојчица која је након погибељи родитељ постала повучена и несигурна. Њену несреќу појачала је тета Царлота која јој сваки дан настоји све више загорчати живот. Након што се Палома заљуби у глазбеника Иñакија те се с њим заручи Царлота га немилосрдно убије те усади у Палому мишљење да сви које она воли погину. Осјеќајуќи према Емилиану велику љубав Палома се боји то показати, јер сматра да њена љубав са собом доноси и проклетство.
ЕМИЛИАНО (Себастиáн Зурита)
Емилиано је искрен, великодушан, храбар и занимљив младиќ. Након што падне под Роминине чари, Емилиано схвати како је Палома права дјевојка за њега. Унаточ томе што је открио како Ромина нема никаквих квалитета Емилиано је превелик кавалир те не жели оставити Ромину која се стално користи емоционалним уцјенама. Иако је заљубен у Палому, Емилиано суздржава своје осјеќаје, јер је она заљубљена у његовог пријатеља Иñакија. Након Иñакијеве смрти, Емилиано призна Паломи своје осјеќаје, но млада дјевојка га одбије, јер не жели издати своју ташту пријатељицу Ромину.
РОМИНА (Алтаир Јарабо)
Ромина је ташта и лијепа дјевојка. У дјетињству њу и њену мајку Цамилу напустио је отац. Одраставши с претјераном мајчином пажњом Ромина је постала неодговорна дјевојка која кокетира са свима. Упознавши Палому Ромина је стекла пријатељицу за цијели живот. Иако јој Емилиано дечко Ромина не схваќа прави појам љубави те опсједнута чињеницом како је нитко не смије оставити она се служи манипулацијама и емотивним уцјенама. Ромина полако постаје иста као и њој најомраженија особа - Царлота. Када се Емилиано загледа у Палому, Ромина заборавља пријатељство те Палому схваќа као своју највеќу ривалку.

Слики

U ime ljubaviU ime ljubavi 02U ime ljubavi 03U ime ljubavi 04U ime ljubavi 05U ime ljubavi 06U ime ljubavi 07U ime ljubavi 08U ime ljubavi 09U ime ljubavi 10U ime ljubavi 11U ime ljubavi 12U ime ljubavi 13U ime ljubavi 14U ime ljubavi 15

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Мојата генијална другарка (2018)

    image
    Овој филм ја раскажува приказната за една постара жена, Елена Греко, која откако нејзината најдобра пријателка Лила исчезнува без трага, почнува да ја пишува...
  • Кенедиеви (2011)

    image
    Као амерички велепосланик у Великој Британији Јосепх П. Кеннедy старији настоји спријечити улазак САД-а у Други свјетски рат и отворено подупире Мüнцхенски...
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.