poster

ЕУРОПЕО

EUROPEO (2021)

шоу, Cпорт | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 5.7/10
(3 гласови)

Содржина

Од 11. липња до 11. српња у 11 различитих градова одржава се Еуропско ногометно првенство! На највеќем овогодишњем ногометном натјецању 24 репрезентације боре се за наслов побједника.
ХРТ преноси све утакмице с ЕУРА, укупно 51, а сваке вечери пратимо студијску емисију ЕУРОПЕО која доноси преглед свих догаѓаје тога дана на ЕУРУ кроз репортаже, анализе и јављања уживо. У првом дијелу емисије бит ќе јављања из хрватског кампа, затим подсјетник на утакмице одигране поподне и најава вечерњег сусрета. Након одигране утакмице слиједи повратак у загребачки студио. Ондје утакмице гледају и анализирају познати ногометни експерти Роберт Просинечки, Томислав Ивковиќ, Игор Цвитановиќ, Антон Самовојска и Марио Царевиќ, док је за судачка питања задужен Маријо Страхоња. Водитељи емисије су Иван Дориан Молнар и Роберт Ферлин. Уредник пројекта је Стјепан Балог.

Слики

ЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕО

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • NBA Action

    image
    Емисија "НБА ацтион" кратког и сажетог формата даје увид у тједни преглед утакмица НБА лиге и преглед догаѓања "иза кулиса" престижног кошаркашког натјецања.
  • Клуб шампиона

    image
    Серијал КЛУБ ШАМПИОНА је ексклузивна емисија која за госте има прослављене спортисте – шампионе, без обзира да ли су тренутно актуелни или не. У свакој емисији...
  • UK Wrestling Showdown

    image
  • Kviz Soccer Šampion

    image
    Квиз за вештини и знаења во областа на фудбалот.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.