poster

ЕУРОПЕО

EUROPEO (2021)

шоу, Cпорт | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10
(3 гласови)

Содржина

Највеќе овогодишње ногометно натјецање - Еуропско ногометно првенство - одржава се од 11. липња до 11. српња у 11 различитих градова. Почиње утакмицом отварања у Риму, гдје играју Италија и Турска, а завршава у Лондону.
ХРТ ќе преносити уживо све утакмице с ЕУРА, укупно 51, а сваке вечери пратит ќемо студијску емисију ЕУРОПЕО која ќе нам пренијети све догаѓаје тога дана на ЕУРУ кроз репортаже, анализе и јављања уживо. У првом дијелу емисије бит ќе јављања из хрватског кампа, затим подсјетник на утакмице одигране поподне и најава вечерњег сусрета. Након одигране утакмице слиједи повратак у загребачки студио и програм се наставља отприлике до поноќи.
Водитељи емисије бит ќе Иван Дориан Молнар и Роберт Ферлин. Утакмице ќе гледати и анализирати познати ногометни експерти Роберт Просинечки, Томислав Ивковиќ, Игор Цвитановиќ, Антон Самовојска и Марио Царевиќ, док је за судачка питања задужен Маријо Страхоња. Коментатори утакмица Ватрених из Велике Британије и у каснијој фази бит ќе Марко Шапит и Вики Ивановиќ. Утакмице осталих репрезентација коментират ќе Лука Петринец, Роберт Јелечевиќ и Стјепан Балог. С лица мјеста пратит ќе се наступи хрватске ногометне репрезентације, полуфинале и финале, а све остале утакмице пратит ќе се и коментирати из Загреба.
У првом дијелу првенства, док се игра у скупинама, термини пријеноса утакмица су у 15, 18 и 21 сат. У треќем колу, кад се играју два сусрета у исто вријеме, преносит ќемо један, а други ќе бити у снимци одмах након завршетка.
У Шкотској и Енглеској нашу ќе репрезентацију пратити шестерочлана екипа на челу с новинаром Едином Махмуљином, експертом новинарске репортаже, који ќе, осим ногометних, доносити и друге занимљиве приче, а све ќе, наравно, овисити о рестрикцијама у кретањима везаним за ЦОВИД 19.
Због врло комплицираног и захтјевног Цовид протокола веќина медијских активности обављат ќе се виртуално кроз одреѓене апликације, а први пут у повијести ќе се конференције за новинаре и микс-зона одржавати виртуално тако да ќе новинари бити у једној просторији, а изборник и играчи у другој.
Хрватска прву утакмицу игра 13. липња у Лондону на легендарном Wемблеyју против Енглеске у 15.00. Слиједи нам сусрет против Чешке у Гласгоwу 18. липња у 18.00, а наступе у скупини завршавамо опет у Гласгоwу гдје 21. липња у 21.00 играмо против Шкотске. Двије најбоље репрезентације из сваке скупине пролазе даље у осмину финала, уз још 4 најбоље треќепласиране.

Слики

ЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕОЕУРОПЕО

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Клуб шампиона

    image
    Серијал КЛУБ ШАМПИОНА је ексклузивна емисија која за госте има прослављене спортисте – шампионе, без обзира да ли су тренутно актуелни или не. У свакој емисији...
  • NBA Action

    image
    Емисија "НБА ацтион" кратког и сажетог формата даје увид у тједни преглед утакмица НБА лиге и преглед догаѓања "иза кулиса" престижног кошаркашког натјецања.
  • UK Wrestling Showdown

    image
  • Kviz Soccer Šampion

    image
    Квиз за вештини и знаења во областа на фудбалот.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.