poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 7.7/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 110

Содржина

Анкица заврши Жељков задатак за Перу те га излаже умјесто њега и осрамоти пред свима. Синиши Сузанина освета даје идеју за емотивну презентацију која све гане, осим Сузане.
Љубо прокаже Јуру којег Споменка и кќери тјерају из гостионице, а он је одлучан да им се искупи и отказује Бруxеллес. Љубо преноси изненаѓеном Круни вијест да је примљен у Бруxеллес.
Миле алармира Божену да су Бранко и Сека нестали, али налазе их у Перином дуќану. Бранку Миле нехотице даје нову идеју за посао коју подијели са Жељком.
Доменика сломи и Виолету која се враќа куќи необављена посла. Дада пресијече и оглашава продају и погребног и фризерског салона, уз негодовање Далибора и Виолете.
Сузана подмиќује Перу како не би запослио Синишу. Он то чује и како би побиједио Сузану, улизује се Пери.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Зошто жените убиваат (2019)

    image
    Серија "Зашто жене убијају", приказује животе три жене које живе у три различите декаде: домаќице из шездесетих, чланице високог друштва из осамдесетих и адвоката...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.