Содржина

У Пулсу наши репортери доносе ове приче:
Недавно се појавио податак да су у неким нашим градовима цијене некретнина у односу на примања на самом еуропском врху. Ни криза није посебно смањила потражњу. Наташа Краљевиќ Колбас потражила је одговоре на питање зашто су Хрвати и даље луди за некретнинама, тржиште цвјета, а цијене лете у небо.
Барбара Мајсторовиќ доноси причу о Петри Оршуш, ученици 4. разреда Опќе гимназије у Прелогу. У треќем разреду Петра је остала трудна и данас је мајка осмомјесечног Ное. Ипак није прекинула школовање. На Свјетски дан Рома одлучила је испричати своју причу како би упозорила на важност образовања припадника ромске националне мањине.
Јесу ли уистину жене шопингхоличарке и не знају добро располагати новцем? Ана Шериќ провјерила је истинитост те предрасуде и открила одговоре на још нека питања о женама и новцу. Зашто жене теже наплаќују свој рад? Колико одгој утјече на њихов однос према новцу?
Ако се убрајате у љубитеље стрипа, јасно вам је зашто га називају деветом умјетношќу. Што добар стрип мора имати и како настаје, Мирни Дворшчак открили су млади и успјешни аутори, Хелена Јанечиќ и Марко Дјешка.

Водител: Morana Kasapović

Слики

ПулсПулсПулсПулсПулсПулс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вијести

    image
    Вијести емитујемо радним даном у 7.00, 8.00, 9.00 и 14.00 часова, а викендом у 8.00 и 17.00 часова. По потреби, емитујемо и Ванредне вијести. У Вијестима у 7.00,...
  • Quest Means Business (2009)

    image
    Рицхард Qуест и његов тим анализирају чињенице и бројке из пословног свијета како би помогли људима зарадити новац и мудро га потрошити.
  • Euronews Now

    image
    The host presents the latest news stories, current events and analyses pertaining to social, political and environmental issues in Europe.
  • TGR Buongiorno Italia

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.