poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 95

Содржина

Жељко лаже да га је препородио нови живот, те се пред Миленом похвали да ќе купити куќу. Перо га запосли да бесплатно ради за њега, а Милени као технолошком вишку, даје отказ.
Мирјана покуша врбовати Божену да јој не окреќе леѓа, а Миле посумња у Боженину лојалност. На крају ипак заједно налазе фотографију на којој је Среќко с гласачком кутијом и задовољно закључе да имају први доказ те се спремају ухапсити га.
Бранко из незнања затвара Синишу - Сузаниног мужа и помоќника министра унутарњих послова. Кад схвате своју погрешку, за полицајце је прекасно. Синиша одлучи прочешљати њихово пословање, а Мирјана је на мукама јер ју је страх да не открије неријешени случај кутије.
Синиша ускоро схваќа да је његова жена спавала с пола полиције, а његова лоша среќа не престаје те га Јана случајно прегази бициклом. Синиша се буди код Јане и Љубе с потресом мозга и угануќем глежња.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Зошто жените убиваат (2019)

    image
    Серија "Зашто жене убијају", приказује животе три жене које живе у три различите декаде: домаќице из шездесетих, чланице високог друштва из осамдесетих и адвоката...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.