poster

Рај на Земљи: Путовање у Тосцану - Откриќа измеѓу Цхиантија и Маремме

Heaven on Earth - Visiting the Most Beautiful Places in the World


епизода: 1

Содржина

Тоскана се још и данас сматра жуѓеним одредиштем многих путника. Уз Фирензу и Пису, Сиена је једна од њезиних главних атракција. Становници Сиене снажно се поистовјеќују са својом четврти - на талијанском, цонтрада - и њихови се осјеќаји особито распламсају кад се на коњској утрци меѓусобно надмеќу градске четврти. Палио ди Сиена за њих је најважнији догаѓај у години. Сматра се једном од најтежих коњских утрка на свијету, а Сиена са својим главним тргом, Пиазза дел Цампо, једним од најљепших талијанских градова, обвезним одредиштем сваког путника.

Слики

Рај на Земљи: Путовање у Тосцану - Откриќа измеѓу Цхиантија и МареммеРај на Земљи: Путовање у Тосцану - Откриќа измеѓу Цхиантија и МареммеРај на Земљи: Путовање у Тосцану - Откриќа измеѓу Цхиантија и МареммеРај на Земљи: Путовање у Тосцану - Откриќа измеѓу Цхиантија и МареммеРај на Земљи: Путовање у Тосцану - Откриќа измеѓу Цхиантија и МареммеРај на Земљи: Путовање у Тосцану - Откриќа измеѓу Цхиантија и Маремме

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.