poster

Алхемија Балкана - Словенија

Alhemija Balkana

Документарец | Босна и Херцеговина, Црна Гора, хрватска, Северна Македонија, Словенија, Србија

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Које све љепоте крије ова мала земља? Ко су успјешни и истакнути људи? Спортски шампиони? Производи и брендови којих је увијек било више него у другим југославенским републикама? Разговарамо с легендарним уредником Робертом Боттеријем чија је „Младина“ прва демонтирала Титов култ личности. Са најбогатијим Словенцем, Самом Логином, који је са супругом Изом осмислио Мачка који говори, Талкинг Тома. Били смо у кухињи Светозара Распоповича - Попа, на јединственом гастрономском доживљају. Све то у Словенији у којој 80 посто студената кажу да су задовољни или веома задовољни животом у својој држави.

Слики

Алхемија Балкана - Словенија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пси: Неиспричана прича (2017)

    image
    Пси су много више од само вољених љубимаца – у почетку су били дивљи грабежљивци, но тијеком времена доживјели су велике промјене. Нова серија Дисцоверy Цханнела...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Религијски програм

    image
    Пратите занимљивије садржаје који настоје приближити вјеровања, духовност и културу народа, који вијековима живе на простору Балкана.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.