poster

Комшије

Komšije (2015)

Комедија | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 67

Содржина

Хумористичка серија у режији Милана Караџиќа. Сценарио је написао Владимир Ѓурѓевиќ, а улоге тумаче Небојша Илиќ, Милица Михајловиќ, Милутин Мима Караџиќ, Ања Мит, Милош Самолов, Наташа Марковиќ, Христина Поповиќ и други.
У центру приче је брачни пар Здравковиќ - виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и његова супруга Милица, сликарка и поборник здравог живота. Они су одлучили да продају стан у Београду и преселе се у куќу на селу, у потрази за мирнијом средином, са великом жељом да коначно постану родитељи.
У Србију долази гроф Антон Бокаловиќ чија је породица избегла у Немачку после Другог светског рата и позива екипу из села на дочек Нове године у клуб „Сити хол" који је закупио. Сви пристају да тамо доѓу, али под Машановим утицајем да гроф „спрема чишќење руског утицаја на Балкану".

Слики

КомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшије

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Куќа Среќе (2003)

    image
  • Како направити добре ствари (2018)

    image
    Група креативне дјеце показује нам како направити добре ствари: занатске идеје, кухање, маѓионичарске трикове, шале, знаност и лифе хацкс.
  • Две девојке без лове (2011)

    image
    Саркастична паметница Макс живи у Њујорку и ради два посла како би преживела: као келнерица у скромном ретро-ресторану и бејбиситерка за богату и...
  • Викај ме Кет (2021)

    image
    Кат (Маyим Биалик) је 39-годишња жена које се свакодневно бори против друштва и своје мајке, како би доказала да НЕ можеш имати све што пожелиш – и бити сретан....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.