Мини-серија која се бави тексашком револуцијом и како су настали легендарни Тексашки ренџери.
Радњом је смештена у 1836. годину, западно од Мисисипија где се налазио такозвани Дивљи запад, тј. Тексас који је у то време био сматран паклом на земљи. Тексасом је владало безакоње и нико није био сигуран јер с једне стране је претила мексичка војска, а с друге племена Индијанаца. Али то је било време храбрости, време када се умирало за своја уверења и време када се Тексас одлучио одупрети окрутном мексичком генералу Санта Анау (Оливиер Мартинез) који је у битци за Аламо побио стотине Тексашана. Генерал Сам Хоустон (Билл Паxтон) се одлучио осветити па је окупио повеќу скупину Тексашана и основао такозване Тексашке ренџере који су напокон увели закон у Тексас.

Беше на каналите:

Superstar 2  

Препораки
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Запрати ме

    image
    Ако се човек учи на грешкама, зар није нормално понекад грешити, поготово када тек правиш прве кораке у свету одраслих? Како да знаш ко си, шта желиш и који је...
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.