poster

Кухиња за активне с Доналом Скеханом

Cook, Eat, Burn! (2015)

Готвење | Ирска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Донал Скехан показат ќе вам како припремити здрава и укусна јела уз која ќете постати активнији, почети се бавити спортом па можда чак и окушати у некима од екстремних спортова.
У свакој епизоди Донал доноси посебно осмишљене рецепте за јела која ќе вам помоќи да лакше поднесете све физичке напоре који вас очекују тијеком дана.
Донал се упушта у разне авантуре: спушта се кајаком низ ријеку Банн, пење по стијенама надомак Пролаза дивова, пролази "војнички дрил" у Дублину, успиње на највишу планину у Ирској, вози бициклом кроз природу и свладава обалу Атлантика.
Доналу се придружује др. Брендан Еган, кинезиолог и предавач на свеучилишном колеџу у Дублину, који прати утјецај сваке од ових тјелесних активности на Доналов организам те биљежи колико је калорија потрошио.
Дознајте како припремити једноставна, здрава и укусна јела уз која ќете лакше усвојити активан начин живота.

Препораки
  • Да, драга (2021)

    image
    Често је тема разговора прича о томе: „Тко боље куха - мушкарци или жене?“ На неки начин управо је то окосница новог кулинарског схоwа на ОБН телевизији „Да,...
  • Катy Тхе Цоок

    image
    Катарина Самарџиќ – Катy Тхе Цоок једна је од најпознатијих фоод – блогерки, а почела је да кува, како каже, за драге људе: – Сетила сам се свих лепих успомена,...
  • Eat Parade

    image
  • Неша травка

    image
    Неодољиви Нишлија Небојша Стаменовиќ, познатији као Неша Травка, планинар и љубитељ природе, за нас кува, саветује, упозорава на токсине, адитиве, лоше навике у...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.