Добро дошли у чудесан Бусх Бабy свијет у којему живи пет малених шарених зечева различитих особности који брину да сви људи ноќу имају лијепе снове. Дрво снова њихов је дом, а из цвјетне круне, које се налази на његову врху, сваку вечер излази чаробна прашина која испуњава ноќ прекрасним сновима. Њихове занимљиве авантуре поучавају најмлаѓе гледатеље пријатељству и тимскоме раду те колико је важно вјеровати у властите могуќности и чудесне ствари које наш ум и наше тијело могу постиќи. Краткометражни анимирани филмови ''Бусх Бабy'' настали су 2017. године из пера дјечје ауторице Миранде Ларсон, која је се веќ истакнула сурадњом с Диснеyјем, Ницкелодеоном и студијем ЦБеебиес.

Беше на каналите:

RTS2  RTL Kockica  

Препораки
  • Калимеро (2014)

    image
    Неправда је што Калимера тако дуго није било, али сада се вратио да открије и покуша да реши проблеме с којима се сусреќе. Калимеро је и даље једино црно пиле у...
  • Emmy & GooRoo (2017)

    image
    Emmy, our brave little hero, is a 5-year-old girl and the only human little girl in the whole Magic Forest. Emmy loves exploring the fantastical world she lives...
  • Битз и Боб - И ти то можеш (2017)

    image
    Yоу Цан До ит Тоо! ис а схорт тхат ис схоwн ин тхе енд оф тхе еписоде. Ит ис абоут тхе пројецтс фром тхе схоw фор тхе виеwерс то трy тхем ат хоме.
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    The cheeky little Raven and his friends are making the forest unsafe again and experiencing many exciting adventure
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.