Вицторино Мањаррес, Вицторино Галлардо и Вицторино Мора су момци који се меѓусобно не познају, различитог су друштвеног сталежа, различитог одгоја и размишљања. Меѓутим, постоји нешто што их ипак спаја. Осим што дијеле исто име, роѓени су исте године, истог мјесеца, истог дана и сата, а на сам дан њиховог роѓења, познати пророк предвиди њихову страшну судбину - оног дана када се тројца Вицторина по први пута сусретну, један од њих ќе умријети.

Откад се родио, живот Вицторина Море (Маурицио Оцхманн) пун је мржње и насиља. Његова мајка, Лина Мариа, родила га је у очајним увјетима у неугледном стану на рубу града, а при породу су јој помогли најбољи пријатељи, Рафаел и Ампаро. Због мајчине неизмјерне храбрости и љубави, Мора обеќа да ќе се увијек бринути о њој, управо онако како и заслужује. С друге стране, Мора мрзи свог оца Вицтора Хуга и сматра га највеќим злочинцем, понајвише зато што је лошим одгојним методама своје дијете претворио у деликвента. Највеќа му је жеља била да постане ногометаш, но како је одмалена гоњен осветом и мржњом, Мора никада неќе имати нормалан живот с вољеним особама и никада неќе тежити бољем животу без лоповлука и криминала, баш као и његов отац.

Начин на који је Вицторино Галлардо (Арап Бетхке) дошао на свијет увелике је обиљежио његово одрастање и однос с родитељима. Случајно зачет у жару пожуде, оргија, дроге и алкохола, Галлардо постаје црно сјеме својих богатих родитеља, спој свега негативног у свијету елите. Његова мајка Ангела депресивна је алкохоличарка, а отац Алејандро овисник о кокаину који незаустављиво троши обитељску имовину. Обоје су проводили више времена на забавама, опијајуќи се и дрогирајуќи, него одгајајуќи властитог сина. Нити сам Галлардо није битно другачији од својих родитеља. Осим што све дубље тоне у свијету коцкарске мафије и немилице троши обитељски новац, Галлардо је непоправљиви преварант који не мари за људске врлине, поштовање и женску љубав, веќ му је једини циљ стеќи што веќе богатство на илегалан начин.

И Вицторино Мањаррес (Роберто Манриqуе) је имао проблематично дјетинство. Његова мајка Марина у потпуности је покорна свом супругу и никада се не супротивља његовим опсесивним методама одгоја, док је отац Ефраин, официр опсједнут својим послом и љубављу за домовином, од роѓења учио сина животним правилима и беспријекорној дисциплини те му усадио вољу да и сам постане војник кад одрасте. Мањаррес је дипломирао на војној академији уз све почасти за свој детективски рад. У војним и полицијским круговима Мањаррес је познат по својој професионалној етици, непоткупљивости и перфекционизму, што је био главни фактор за његово промакнуќе у начелника војне постројбе задужене за ухиќење најјачих чланова мафије.

Ова колумбијска сапуница пуна акције и напетости настала је као ремаке серије „Цуандо Qуиеро Ллорар Но Ллоро", теленовеле која је у Колумбији још давне 1991. године постала незабораван хит на темељу романа венецуеланског писца Могуела Отера Силве. Теленовела „Лос Вицторинос" одличан је спој љубавних и обитељских проблема, сплеткарења, мафијашких обрачуна и сраза богатих и сиромашних, која је освојила гледатеље диљем свијета.

Беше на каналите:

RTL  

Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Олуја (2013)

    image
    Марина је менаџер хотела у граду. Њена каријера наилази на лош период кад сазна да њена мајка Беатрис Реверте болује од тешке болести. У исто време у месту...
  • Вила Марија (2004)

    image
    Породици Јурак национализован је веќи део имовине након Другог светског рата, али свеједно нису остали сиромашни. Станују у добром загребачком кварту. Томислав...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.