poster

SPORT plus SBTV

SPORT plus SBTV

Cпорт | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

СПОРТ ПЛУС - је прва емисија од свих тједних која је емитирана у програму СБТВ-а, а премијерна је била 5. српња 2004. године.

Емисија је у првих 384 својих издања носила име СБ спорт, да би се назив однедавно промијенио у Спорт плус. Будуќи је СБТВ регионална телевизија која покрива 4 жупаније (Бродско – посавска, Пожешко – славонска, Вировитичко - подравска и Бјеловарско – билогорска) дошло је до промјене назива емисије из разлога што су у емисији веќ гостовали спорташи из наведених жупанија.

Емисија се данас састоји од 2 дијела, точније има двије теме. На почетку сваке емисије водитељ кратко објави само најзначајније резултате које су клубови или спорташи остварили на спортским теренима у граду, жупанији, Хрватској или чак на меѓународној сцени прошлог викенда. Након тога слиједи разговор с гостима у студију, а они тијеком емисије с водитељем коментирају кадрове који се приказују (кадрови с тренинга, утакмица или догаѓаја о којем се говори у емисији).

Након завршетак друге теме, водитељ у рубрици: „Жупанијске ногометне лиге" објави резултате у три лиге, а преко њега се емитирају графичке таблице, односно резултати који прате што водитељ чита. На крају емисије водитељ најави само најзначајније спортске догаѓаје тијеком тједна и за викенд. Осим тема у неколико су емисија разни клубови или удруге имале презентације, примјерице, новог ногометног стадиона или новог спортског комплекса што су гледатељи први пута јавно могли видјети.

Такоѓер су спорташи, најчешќе у борилачким вјештинама уживо у студију тијеком емисије демонстрирали своју вјештину (карате и таекwондо). Спорт плус је афирмативног типа у којем се углавном говори о резултатима, актуалностима и проблематици спортских клубова или спорташа. Спорт плус је врло гледана емисија која је ушла у домове граѓана Славонског Брода, а и шире.

У емисији су гостовала многа позната имена локалног, али и хрватског спорта. Емисија потиче младе на бављење спортом и бави се афирмацијом спорта, али и открива с каквим се проблемима сусреќу спорташи и многи клубови у граду и жупанији.

Због врло доброг термина емитирања (понедјељак у 20:25) Спорт плус је постао незаобилазна емисија многих који се на било који начин на локалној разини баве спортом или су само нијеми проматрачи. Често пута, а у правилу је тако, Спорт плус даје праву и реалну слику спорта у Славонском Броду.

Зато га многи гледају и прате из тједна у тједан, а сви они који су на било који начин укључени у његову израду трудит ќе се да и даље остане једна од најгледанијих емисија СБТВ-а.

Препораки
  • Дани риболова

    image
    Емисија о риболову.
  • Спорт

    image
    Ви носиме преглед на најважните спортски настани и новости од земјата и светот во вашиот дом. Дознајте ги првите резултати од големите натпреварувања!
  • Директ

    image
    Емисијата ДИРЕКТ ќе ја претстави на своите гледачи светот на боречките спортови, поранешни, сегашни и идни шампиони. Звездите, легендите, мајсторите - сите тие ќе...
  • САТ

    image
    Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраќаја, аутомобилизма и туризма веќ пуних 25 година окупљени су око емисије САТ, емисије...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.