Припаднике британске краљевске морнарице на експедицији у потрази за сјеверозападним пролазом 1847. године напада мистериозни предатор који напада брод те борба за преживљавање почиње. Базирано на истоименој књизи Дана Симмонса из 2007. године.
Серија “Тхе Террор“ је инспирирана истинитом причом и заснована на истоименом роману Дана Симмонса, а прати Краљевску поморску експедицију у опасној потрази за арктичким Сјеверозападним пролазом. Пловидба немирним водама суочава посаду с бројним изазовима. Окружени зимом, напуштени и без могуќности да побјегну с леденог краја свијета, чланови Краљевске поморске експедиције се покушавају изборити за опстанак с ограниченим изворима хране, воде и оружја, страхом од непознатог и недостатком вјере. Очајни у покушајима да преживе, чланови посаде борит ќе се не само с недаќама које су их снашле, веќ и меѓусобно.
Стварна експедиција, организирана 1845., изазвала је бројне спекулације јер је више од 120 чланова посаде нестало под неразјашњеним околностима. Послије готово 175 година бродове су случајно пронашле арктичке истраживачке групе 2014. и 2016. године.

Беше на каналите:

AMC  

Препораки
  • Последните џинови: Диви риби (2022)

    image
    Ќирил и његова екипа креќу на опасне мисије како би спасили последњу џиновску рибу на планети.
  • Сиси (2021)

    image
    "Sisi" follows the extraordinary life of empress Elisabeth of Austria. Modern, honest, and authentic. Told from the perspective of her closest confidants, the...
  • Domina (2021)

    image
    The extraordinary rise of Livia Drusilla, who overcame adversity to become the most powerful woman in the world. Follow Livia's journey from a naive young girl...
  • Најстрашните места (2019)

    image
    Откривање најзастрашујуќих мјеста диљем свијета.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.