Жута минута' јединствена је комбинација забаве и стварног живота у необичним ситуацијама, с циљем насмијати и добро забавити гледатеље, али и судионике.
Заиста је невјеројатно што све судионици емисије могу учинити и на што су све спремни, не знајуќи да их снима скривена камера. Тако су неки скакали с велике висине како би спасили нашег лажног полицајца, сусретали се с проблематичним и самовољним куќанским апаратима или бјежали од пса који у устима носи динамит. И, на крају свега тога - добро се насмијали.

Беше на каналите:

RTL Kockica  RTL  RTV Slon  

Препораки
  • Свијет брзине

    image
    Емисија посвеќена свим љубитељима брзине и адреналина! У емисији "Свијет брзине" сазнајте све новости из свијета ауто-мото спорта.
  • Skrivena kamera

    image
  • Kosmix (2020)

    image
    Put on your seatbelts and get ready for a head-spinning journey in space! Robot Kit has always wanted to be a space traveller and now he wants to share his story...
  • На вечери код...

    image
    Од 22. фебруара, сваког понедељка у 22 часа, на Првом програму РТС-а гледамо другу сезону кулинарског шоу програма "На вечери код..." у којем нам познате личности...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.