Најомиљенији британски сластичар, Паул Холлywоод, позива вас да му се придружите у његовој кухињи како бисте научили како се праве сластице гледајуќи мајстора на дјелу. Уз хладњак препун најбогатијих и најзрелијих намирница, док се мириси вруќих пита и нетом испечених колача шире зраком, Паул преноси своје знање и открива своје тајне и трикове гледатељима и гостима у својој кухињи.
У новој серији пратимо Паула Холлywоода на његовом путовању трагом најбољих британских пита и сластица. Паул путује цијелом земљом у потрази за најфинијим састојцима те позива госте у своју кухињу како би им спремио неке од својих сластица.
Паул је започео своју каријеру радеќи у пекарници свог оца па итекако добро зна што значи учити од мајстора. Паул ќе нам у серији показати како се спремају разне врсте тијеста те открити најбоље начине припреме разних сластица - од тога како се спрема најпрхкије тијесто за питу па до тога како припремити најлакши парени колач. Усто, Паул у својој кухињи угошќује бројне госте и врхунске кухаре из цијелога свијета.

Беше на каналите:

24Kitchen  

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.