poster

Војвоѓански дневник

Vojvođanski dnevnik

Информативен | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Поред централне информативне емисије, "Дневника" у 17 сати, редакција Информативног програма припрема и реализује "Војвоѓански дневник" чији је термин емитовања у 22 сата на Првом каналу Радио-телевизије Војводине. У тој полусатној емисији можете видети информативни сажетак дана на домаќој и меѓународној сцени, а највише простора заузимају свакако актуелне теме и занимљиви догаѓаји из Војводине. Сматрамо да нам је, као јавном сервису Војводине, задатак и обавеза да дешавања у овом региону, преко нашег канала, постану доступна ширем гледалишту. Захваљујуќи дописничкој мрежи, брзом реаговању и сарадњи са институцијама, али и граѓанима - нашим гледаоцима, пласирамо вести, извештаје и репортаже из различитих области – привреде, пољопривреде, политике, културе, спорта, меѓуетничких односа, људских права и др.

Препораки
  • Fokus TVCG

    image
    У фокусу емисије "Фокус" је информисање гледалаца о најважнијим и најактуелнијим темама које се тичу меѓународне политике.
  • Headline News

    image
    Russia Today delivers latest news on current events from around the world.
  • Ana Haber

    image
  • Србија на вези

    image
    Емисија Србија на вези доноси приче из региона, односно вести о најновијим дешавањима везаним за живот и рад српске заједнице у суседним земљама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.