По повод нејзиниот неодамнешен брак со Сифис (Апостолис Тоцикас), Мелина (Елени Ваитсу) доаѓа да помине време во Атина со нејзините пријатели од Крит. Еден млад човек од Кипар, Ахилеас (Андреас Георгиу) и неговите пријатели се во истиот бар. Мелина и Ахилеас се среќаваат и започнуваат да флертуваат. Тој и нуди брош, вино што го произведува неговото семејство. Следното утро Мелина се буди во хотелски кревет со Ахилеас. Засрамена, таа брзо излегува од собата, дури и не се сеќава на неговото име. Ахилеас се буди и, како неа, не се сеќава на нејзиното име. И двајцата се враќаат во вообичаениот живот, продолжувајќи ги подготовките за венчавката, не знаејќи дека судбината наскоро ќе ги обедини.

Се прикажува на каналите:

AXN  AXN Spin  

Беше на каналите:

Prva MAX  Prva LIFE  Prva World  Sitel  Prva  

Следна епизода:

23.4.24
04:30
Воќе страсти 1, Еп. 104
вторник
06:25
Воќе страсти 2, Еп. 97
вторник
07:20
Воќе страсти 2, Еп. 98
среда
01:15
Воќе страсти 1, Еп. 105
среда
01:50
Воќе страсти 2, Еп. 97
среда
02:10
Воќе страсти 1, Еп. 106
среда
02:45
Воќе страсти 2, Еп. 98
среда
03:00
Воќе страсти 1, Еп. 107
среда
03:55
Воќе страсти 1, Еп. 108
среда
04:40
Воќе страсти 1, Еп. 109
среда
06:40
Воќе страсти 2, Еп. 98
среда
07:35
Воќе страсти 2, Еп. 99
четврток
01:15
Воќе страсти 1, Еп. 109
четврток
01:50
Воќе страсти 2, Еп. 98
четврток
02:05
Воќе страсти 1, Еп. 110
четврток
02:45
Воќе страсти 2, Еп. 99
четврток
03:00
Воќе страсти 1, Еп. 111
четврток
03:55
Воќе страсти 1, Еп. 112
четврток
04:55
Воќе страсти 1, Еп. 113
денес
06:35
Воќе страсти 2, Еп. 99
денес
07:30
Воќе страсти 2, Еп. 100
денес
01:05
Воќе страсти 1, Еп. 114
денес
02:00
Воќе страсти 1, Еп. 115
денес
02:10
Воќе страсти 2, Еп. 99
денес
02:50
Воќе страсти 1, Еп. 116
денес
03:05
Воќе страсти 2, Еп. 100
денес
03:40
Воќе страсти 1, Еп. 117
денес
04:30
Воќе страсти 1, Еп. 118
Утре
06:10
Воќе страсти 2, Еп. 100
Утре
07:05
Воќе страсти 2, Еп. 101
Утре
02:00
Воќе страсти 2, Еп. 100
Утре
02:05
Воќе страсти 1, Еп. 118
Утре
02:50
Воќе страсти 2, Еп. 101
Утре
03:00
Воќе страсти 1, Еп. 119
Утре
03:55
Воќе страсти 1, Еп. 120
Утре
04:50
Воќе страсти 1, Еп. 121
сабота
13:15
Воќе страсти 2, Еп. 102
сабота
14:20
Воќе страсти 2, Еп. 103
сабота
15:25
Воќе страсти 2, Еп. 104
сабота
16:40
Воќе страсти 2, Еп. 105
недела
02:35
Воќе страсти 2, Еп. 102
недела
03:30
Воќе страсти 2, Еп. 103
недела
04:20
Воќе страсти 2, Еп. 104
недела
12:45
Премиера Воќе страсти 2, Еп. 106
недела
14:00
Премиера Воќе страсти 2, Еп. 107
недела
15:15
Премиера Воќе страсти 2, Еп. 108
недела
16:20
Премиера Воќе страсти 2, Еп. 109
понеделник
03:20
Воќе страсти 2, Еп. 106
понеделник
04:25
Воќе страсти 2, Еп. 107
понеделник
06:25
Воќе страсти 2, Еп. 100
понеделник
07:20
Воќе страсти 2, Еп. 101
вторник
02:05
Воќе страсти 2, Еп. 100
вторник
02:40
Воќе страсти 1, Еп. 122
вторник
03:00
Воќе страсти 2, Еп. 101
вторник
03:40
Воќе страсти 1, Еп. 123
вторник
04:30
Воќе страсти 1, Еп. 124
30.4.24
06:10
Воќе страсти 2, Еп. 101
30.4.24
07:10
Воќе страсти 2, Еп. 102
1.5.24
01:15
Воќе страсти 1, Еп. 125
1.5.24
02:05
Воќе страсти 2, Еп. 101
1.5.24
02:20
Воќе страсти 1, Еп. 126
1.5.24
03:00
Воќе страсти 2, Еп. 102
1.5.24
03:15
Воќе страсти 1, Еп. 127
1.5.24
04:00
Воќе страсти 1, Еп. 128
1.5.24
05:00
Воќе страсти 1, Еп. 129
1.5.24
06:15
Воќе страсти 2, Еп. 102
1.5.24
07:15
Воќе страсти 2, Еп. 103
2.5.24
01:15
Воќе страсти 1, Еп. 130
2.5.24
02:05
Воќе страсти 2, Еп. 102
2.5.24
02:10
Воќе страсти 1, Еп. 131
2.5.24
02:55
Воќе страсти 1, Еп. 132
2.5.24
03:00
Воќе страсти 2, Еп. 103
2.5.24
03:45
Воќе страсти 1, Еп. 133
2.5.24
04:40
Воќе страсти 1, Еп. 134
2.5.24
06:10
Воќе страсти 2, Еп. 103
2.5.24
07:00
Воќе страсти 2, Еп. 104
3.5.24
01:35
Воќе страсти 1, Еп. 135
3.5.24
02:05
Воќе страсти 2, Еп. 103
3.5.24
02:20
Воќе страсти 1, Еп. 136
3.5.24
02:55
Воќе страсти 2, Еп. 104
3.5.24
03:10
Воќе страсти 1, Еп. 137
3.5.24
04:05
Воќе страсти 1, Еп. 138
3.5.24
05:00
Воќе страсти 1, Еп. 139
3.5.24
06:05
Воќе страсти 2, Еп. 104
3.5.24
07:05
Воќе страсти 2, Еп. 105
4.5.24
02:00
Воќе страсти 2, Еп. 104
4.5.24
02:10
Воќе страсти 1, Еп. 140
4.5.24
02:55
Воќе страсти 2, Еп. 105
4.5.24
03:15
Воќе страсти 1, Еп. 141
4.5.24
04:10
Воќе страсти 1, Еп. 142
4.5.24
05:05
Воќе страсти 1, Еп. 143
4.5.24
12:30
Воќе страсти 2, Еп. 106
4.5.24
13:50
Воќе страсти 2, Еп. 107
4.5.24
15:05
Воќе страсти 2, Еп. 108
4.5.24
16:05
Воќе страсти 2, Еп. 109
5.5.24
02:30
Воќе страсти 2, Еп. 106
5.5.24
03:35
Воќе страсти 2, Еп. 107
5.5.24
04:35
Воќе страсти 2, Еп. 108
5.5.24
12:50
Премиера Воќе страсти 2, Еп. 110
5.5.24
13:50
Премиера Воќе страсти 2, Еп. 111
Препораки
 • Росамунд Пилчер (1993)

  image
  A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
 • Utta Danella (2000)

  image
 • In all Friendliness (1998)

  image
  This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
 • Современо Семејство (2009)

  image
  Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.