Марију Хиполита Диаз је одгојила бака Царлота у граду Санта Рита у Панами. Хиполита је роѓена у Мексику, но у својим најњежнијим годинама одвојена је од мајке Асунцион те никада није сазнала тко јој је отац. Ускоро Царлота среди Хиполити брак с Антонијем де Гузманом. Не знајуќи како брак не може бити конзумиран због Антонијеве немоќи и да свекрва Аделаида малтретира Хиполиту зато што је незаконито дијете, старица умире у увјерењу да је Мариа Хиполита остала у добрим рукама. Живот за Хиполиту постаје неподношљив, но најгоре тек слиједи. Знајуќи како ќе њезиног сина, уколико не добије насљедника, разбаштини ујак Просперо, Аделаида смјести Хиполити да јој у собу уѓе Луис Манриqуе, мексички трговац и роѓак моќног грофа Гуевара који је дошао у Санта Риту како би склопио посао. Но тамо је постао жртвом пријеваре. Стјеран у кут, Луис прихваќа Аделаидину уврнуту идеју, мислеќи како ќе лако одољети жени у чију постељу мора уќи. Ипак се не успијева зауставити на вријеме те проведе ноќ с Маријом Хиполитом. Након те ноќи Луис са собом носи кајање и успомену на прелијепу дјевојку којој зна име и како изгледа. С друге стране Хиполита не зна ништа о странцу с којим је провела ноќ, а прави шок слиједи када након неког времена сазна да је трудна. Три године касније, Хиполита је мајка малог Рафаела те долази у Мексико како би пронашла оца свог сина. Ускоро Хиполита долази на имање грофа Гуеваре те упознаје Луиса.

Ова теленовела је освојила многобројне награде 2006. године:
-Латин Еммy - Луцеро као најбоља глумица
-ТВyНовелас - најбоља теленовела, најбоља глумица (Луцеро), најбољи глумац(Фернандо Цолунга), најбоља негативка (Даниела Ромо) те најбоље мушка и женска споредна улога
-Палма де Оро - најбоља теленовела, најбољи главни глумац и глумица те најбољи споредни глумац и глумица
-Браво - најбоља теленовела, најбољи глумац и глумица те најбоља споредна глумица
-АЦЕ - најбоља теленовела, најбољи редатељ и најбољи глумац



ЛУЦЕРО
Ова прекрасна глумица и пјевачица пуним именом Луцеро Хогаза Леон роѓена је 1969. године у Мексику. Своју каријеру је започела с десет година под надимком Луцерито. Продала је више од 27 милијуна албума по цијелом свијету. Пјева на шпањолском, португалском и енглеском језику. Њезина мајка Луз јој је до недавно била менаџерица. Развела се од пјевача Мануела Мијареса с којим има двоје дјеце. Осим многобројних албума Луцеро је глумила и у многобројним филмовима. У свијету теленовела постала је позната улогом три сестре у серији 'Љубавне везе', а глумица је и у сљедеќим теленовелама 'Моја судбина си ти', 'Господарица твог срца' и 'Одавде до вјечности'. У свим овим наведеним теленовелама Луцеро је освојила награду за најбољу глумачку изведбу.

ФЕРНАНДО ЦОЛУГНА
Фернандо Цолунга је роѓен 1966. године у Мексику. Познат је по својим улогама у прослављеним насловима овог жанра. Фернандо је глумио с највеќим женским глумачким именима попут Тхалие (Мариа Мерцедес), Луцеро (Господарица твог срца, Зора), Силвије Наварро (Одавде до вјечности), Аделе Нориега (Истинска љубав), Летиције Цалдерон (Есмералда), Сусане Гонзалез (Страст). Фернандо је син јединац Фернанда Цолунге и Маргарите Оливарес, а дипломирао је на Свеучилишту у Мексику те постао инжењер. Ипак глума му је одувијек била прва љубав, а умјесто инжењера постао је један од најтраженијих глумаца овог телевизијског жанра, чему свједочи и чињеница да је утјеловио главне улоге у теленовелама 'Есмералда', 'Отимачица', 'Господарица твог срца', 'Одавде до вјечности', 'Истинска љубав', 'Страст' те ова задња 'Зора'.

О ЛИКОВИМА:
Мариа Хиполита Диаз де Гузман (Луцеро)
Прелијепа, весела, спонтана, оптимистична и интелигентна дјевојка. Она је њежна по природи, но усто ју краси невјеројатна храброст. Она руши све предрасуде свог доба.

Луис Манриqуе y Ареллано (Фернандо Цолунга)
Човјек од мало ријечи, човјек с идејом. Образован је и присташа одцјепљења од Шпањолске. Он је частан и скроман човјек којег сви слушају.

Јуана Ареллано (Даниела Ромо)
Она је лијепа жена која води главну ријеч. Амбициозна је и има моќ те је ништа неќе спријечити да постигне своје циљеве.

Антонио де Гузман (Артуро Пеницхе)
Згодан мушкарац са слабим карактером. Антонијом манипулира његова мајка. Разочаран је чињеницом што је импотентан и не може имати дјецу.

Цристобал де Лара (Ернесто Лагуардиа)
Интелигентан мушкарац с јаком особношќу и даром да води људе. Иако заступа либералне идеје, он се школује за свеќеника. Човјек је с пуно политичких познанстава.

Цаталина Есцобар y Диаз (Иран Цастилло)
Цаталина је присиљена бити редовница у самостану те је због тога постала огорчена. Једина жеља јој је да изаѓе из самостана, уда се и добије дјецу.

Мартин Алварадо (Валентино Ланус)
Човјек с племенитим срцем. Он је у стању дати живот за жену коју воли, а то је у овом случају Хиполита. Унаточ својој доброј нарави, Мартин има наглу нарав када га обузме љубомора.

Беше на каналите:

HTV1  

Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Скривене страсти (2003)

    image
    Прешавши границу и оставивши за собом домовину која им је пружила мало лијепих тренутака и много невоља, браќа Реyес доселила су се у мали, живахни градиќ у којем...
  • Жена која није могла да воли (2011)

    image
    У граду Тукстла Гутијерез, у Цијапасу, зиви Ана Паула Кармона, племенита и вредна девојка, која је на прагу да постане медицинска сестра. Као врло мала остала је...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.