poster

Росалинда

Rosalinda (1999)

Драма, Pоманса | Мексико

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 8.9/10
(31 глас)

Росалинда је скромна и марљива дјевојка. Ради у цвјеќарници заједно с дједом Флорентином. Када Росалиндина мајка Долорес умре, Росалинда постаје велика помоќ свом оцу Јавиеру, сестрама Федри и Луцy те брату Бету. Федра је умишљена и арогантна дјевојка, а Луцy је слатка као и Росалинда. Њихов брат Бето је протуха која краде и лаже. На смртној постељи Долорес призна свом супругу како једна од кќери није његова. Прелијепа Росалинда случајно упознаје Фернанда Јосеа Алтамирана дел Цастилла те се на први поглед заљуби у њега мислеќи како је он скромног подријетла попут ње. Меѓутим Росалинда не зна да је Фернандо милијунаш, а његов ујак њезин прави отац.

Росалинда (Тхалиа)
Прелиепа млада дјевојка која ради у цвјеќарници. Важнија јој је љубав од новца и материјалних ствари. Јако воли своју обитељ, а посебно мајку Долорес која је заправо њезина тетка. Росалинда ќе ипак од цвјеќарице постати популарна пјевачица.

Ферандо Јосé (Фернандо Царрилло)
Висок, шармантан и маркантан младиќ. Долази из високе класе, а унаточ томе што је одвјетник , Фернандо је одувијек маштао о каријери глазбеника. Након што упозна Росалинду Фернандо ќе се одлучити супротставити својој скрбници Валерији.

Соледад (Ангéлица Марíа)
Бивша Герардова тајница која је оптужена за његово убојство. Она је Долоресина сестра те права Росалиндина мајка. Потајно се удала за Алфреда.

Алфредо (Мануел Савал)
Алфредо је згодни мушкарац који живи у сјени своје сестре. Ради у твртки заједно с Фернандом као одвјетник. Он је Росалиндин биолошки отац.

Валериа (Лупита Феррер)
Валериа је манипулаторица. Отмјена и профињена жена која нема милости. Иако није права биолошка мајка Фернанду Јосеу, брине се за њега као да је њезин. Мрзи Соледад која је наводно убила њезиног мужа Герарда.


Прелијепа Тхалиа јунакиња је ове приче о скромној дјевојци Росалинди којој је живот намијенио друге планове. Пуним именом Ариадна Соди Миранда познатија под именом Тхалиа популарна је мексичка пјевачица и глумица. Њезин албум 'Примера Фила' добио је дијамантну плочу у више земаља. Пјева на енглеском, француском, португалском и шпањолском језику. Тхалиа је неколико пута била номинирана за Латински Граммy и сматра је се најпознатијом латино-америчком пјевачицом. Роѓена је 1971. године у Мексику, а отац јој је био знанственик и лијечник. Тхалиа је успјешна пословна жена која је покренула и своју колекцију одјеќе.

У приватном животу прелијепа пјевачица и глумица се удала за бившег супруга Мариах Царреy, глазбеног продуцента Томмyја Моттолу, с којим има двоје дјеце. Тхалијине сестре Лаура и Ернестина 2002. године биле су жртве отмице у Меxицо Цитyју. Теленовела 'Росалинда' посљедња је улога ове глумице у том жанру. У серији глумачки партнер јој је популарни Фернандо Царрилло који је хрватској публици познат по својој улози у теленовели 'Увијек ќу те вољети'.

Препораки
  • Скривене страсти (2003)

    image
    Прешавши границу и оставивши за собом домовину која им је пружила мало лијепих тренутака и много невоља, браќа Реyес доселила су се у мали, живахни градиќ у којем...
  • Жена која није могла да воли (2011)

    image
    У граду Тукстла Гутијерез, у Цијапасу, зиви Ана Паула Кармона, племенита и вредна девојка, која је на прагу да постане медицинска сестра. Као врло мала остала је...
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Олуја (2013)

    image
    Марина је менаџер хотела у граду. Њена каријера наилази на лош период кад сазна да њена мајка Беатрис Реверте болује од тешке болести. У исто време у месту...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.