poster

Нација убојица

Murder Nation (2021)

Режисер: Veronica Stickelman

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.7/10

Америка је можда земља слободних и дом храбрих, али са 17 тисуќа цивилних убојстава годишње, има још један славни надимак, а то је Нација убојица. Истински обожаватељи кримиќа гледат ќе документарни серијал „Нација убојица“ због приказа полиције и кључних свједока, стручних увида и доказа, високо стилизираним драматизацијама и правим фотографијама мјеста злочина како би се испричале приче о шокантним убојствима. У првој сезони „Нације убојица“ пролазимо кроз опасно подножје Лоуисиане Баyоуа, гдје тијела труну у мутним мочварама, како бисмо истражили језиво убојство с предумишљајем и најсмртоноснијег серијског убојицу у повијести тог подручја. Изван сезоне на познатим пјешчаним плажама Јерсеy Схореа откривамо да корупција и љигавост коштају животе у Атлантиц Цитyју и испитујемо случај убојице који вреба најексклузивније енклаве напуштене обале.

Препораки
  • Преживљавање - Голи и уплашени (2013)

    image
    Дисцоверy Цханнел приказује реалитy схоw у којем су пар потпуних странаца, једна жена и један мушкарац, остављени на одабраној локацији без хране, воде и одјеќе....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.