Тоур де Суиссе је годишња бициклистичка утрка на цестама по етапама. Утрка се вози осам дана, а догаѓај се одржава два викенда у липњу. Сматра се једном од главних припремних утрка за Тоур де Франце који је на календару отприлике два тједна након завршетка Тоур де Суиссе. Први пут је организирана 1933. и отад је еволуирала у трајању и спонзорству.

Се прикажува на каналите:

Eurosport  

Беше на каналите:

Arena Sport 1 MK  Eurosport 2  Arena Sport 2 RS  Arena Sport 3 RS  Arena Sport 5 RS  SK3  Nova Sport RS  SK1 RS  SK1 HR  SK4  SK2 HR  SK2 RS  SK HD  SK7  SK6  SK5  Sport1 DE  

Следна епизода:

17.6.24
14:00
Snimka Бициклизам: Светска турнеја, Тур Швајцарске, Жене, Етапа 2
17.6.24
15:00
Во живо Бициклизам: Светска турнеја, Тур Швајцарске, Жене, Етапа 3
Препораки
  • Cape Epic

    image
    The Absa Cape Epic is a physically grueling and mentally demanding mountain bike multi-stage race set in South Africa's Western Cape region.
  • Giro d'Italia

    image
    Гиро д'Италиа је бициклистичка цестовна утрка која се једном годишње одржава у Италији, утрка траје три тједна, а најчешќе се одржава у свибњу (понекад липњу).
  • Vuelta a Burgos Feminas

    image
    Вуелта а Бургос Феминас је женска бициклистичка утрка у Шпањолској и диоје УЦИ Wомен'с Wорлд Тоура. Утрка се одржава у аутономној регији Кастиља и Леóн на сјеверу...
  • UCI BMX World Championships

    image
    Свјетска првенства у бициклистичком мотокросу (БМX) су серија бициклистичких утрка под организацијом Меѓународне бициклистичке уније (УЦИ).
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.