poster

Истина о теоријама завјере

Conspiracies Decoded (2020)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.5/10

Ова фасцинантна нова серија задире дубоко у неке од најзагонетнијих мистерија и завјера од древне повијести па све до данашњих дана. Што се заправо догодило када је пионирка пилоткиња Амелиа Еархарт нестала изнад Атлантског оцеана 1937.? Може ли се коначно потврдити идентитет злогласног серијског убојице Јацка Трбосјека? Што се крије иза гласина да је Хитлер избјегао правду и побјегао у Јужну Америку на крају Другог свјетског рата? А која је истина иза уроте да је коронавирус створио човјек? Врхунски стручњаци, укључујуќи генетичаре, бивше часнике за тајне операције, истраживаче, патологе и форензичаре, помно анализирају трагове и на крају одбацују митове откривајуќи шокантне обрате у истраживању.

Препораки
  • Тајните на нацистичката воена машина (2019)

    image
    Познати ратни повјесничар Јамес Холланд истражује четири главна подручја њемачких оружаних сукоба тијеком Другог свјетског рата: зрак, копно, море и оружје....
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Легенде Сарајева

    image
    Документарни серијал о повијести Сарајева
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.