Četiri dijamanta

The Four Diamonds (1995)

Режисер: Peter Werner

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.0/10

Содржина

Млади Цхристопхер Миллард проучава звијезде и машта о томе да постане витез Округлог стола. Но када се открије да његово отежано дисање узрокује тумор, његова машта помаже му да се излијечи од болести. Љето проводи на кемотерапији и умјесто уобичајеног есеја ""Што сам радио тијеком љета"", учитељица му допусти да напише измишљену причу и Цхрис осмисли ликове према људима који га окружују. Док се Цхрис бори с лијечницима, третманима и болести, витез Миллард се бори са злим чаробњаком како би вратио четири дијаманта: Храброст, Мудрост, Поштење и Снагу, квалитете које Цхрис добије док се здравље погоршава.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Into the Who Knows! (2017)

    image
    After escaping from summer camp, Thomas and his invisible fox Felix have the adventure of a lifetime.
  • Бескрајна приказна (1984)

    image
    Проблематично момче навлегува во чудесен свет на фантазија преку страниците на мистериозна книга.
  • Авторот на писмаа (2011)

    image
    Меги е млада девојка, еден ден добива инспиративно писмо. Се чини дека авторот ја познава подобро, одошто таа самата себе. Таа отсекогаш имала претчувство дека не...
  • Дечак звани По (2016)

    image
    Када његова супруга умре од рака, презапослени инжењер се бори да брине о свом сину са аутизмом. Као одговор на малтретирање, младиц́ се повлачи у свет фантазија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.