poster

Богати Руси у Лондону

Rich Russians


Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

Содржина

Од мултимилијунашких дисидената који тргују вином и одлучних олигарха заљубљених у умјетност до доконих принцеза и прелијепих манекенки, емисија Богати Руси у Лондону уводи нас у живот супербогаташа који су се преселили у Лондон. Како виде себе, како виде Британце, што им новац значи и тко су они... заправо?
Тко су чланови супербогате руске елите који су одабрали живјети у Лондону? Зашто им је најдражи главни град Британије? Зашто су луди за енглеским образовним суставом, полом и монархијом?
Упознајемо живот подузетника који је истјеран из Русије због либералних ставова и све веќег богатства те једног од највеќих лондонских сакупљача слика да чујемо што мисле. Загледамо и у живот врхунске руске манекенке. Пратимо двије дебитантице које се припремају за бљештавило и гламур Руског бала па тако упознајемо и принцезу Олгу Романов, унуку сестре цара Николе, која се са 64 године још живо сјеќа својег увоѓења у друштво.
Руси у Лондону воле тај град због његове сигурности и слободе, за њих је он енглески сан. Али како доживљавају Британце? Зашто у Лондону и даље имају потребу повезати се с руским коријенима и културом, што то уједињује Русе у Лондону, што их спаја тијеком те бајковите вечери уз обале Темзе?

Слики

Богати Руси у ЛондонуБогати Руси у Лондону

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.