Trinaesti vagon

TREIZIEME VOITURE (1993)

Франција, Германија, Обединетото Кралство, Полска
Режисер: Alain Bonnot

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.2/10

Содржина

Француски влак Молиèре свакодневно вози на линији Париз-Берлин-Варшава-Москва. Једнога дана, његови су путници Валентин који прати своју тету Танyју из Шкотске на пут у Москву. Уз многе друге, у овом се влаку наѓу и неки сумњиви типови преобучени у скауте. Они су, наиме, пљачкаши који кане украсти вриједне руске иконе које се налазе у влаку. Усред неколико неспоразума, они помисле да је Валентин, иначе мирољубиви младиќ, електронички стручњак који би на њихову наредбу требао неутрализирати алармни систем тринаестог вагона, у којему се налази сеф с вриједним сликама...

"Тринаести вагон" забаван је телевизијски филм францускога редатеља Алаина Боннота чија је тема исход пљачке која се догаѓа у влаку тијеком дуге меѓудржавне вожње. Уз низ врло симпатичних ликова који се сусретну на дугом путу, филм одликују бројне смијешне ситуације које углавном произлазе из замијена ликова и неспоразума који због тога настаје, те низа гегова и акцијских призора изведених од не нарочито спретних јунака. У једној од главних улога наступа познати француски глумац Јеан-Пиерре Цассел, познат из Цхабролове Цéрéмоние и Алтмановог Прêт-à-портера.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.