Содржина

Себастијан Золнер (Данијел Брул), претерано самоуверени критичар уметности, планира свој велики пуч: књигу о легендарном, али готово заборављеном сликару Мануелу Каминском (Јеспер Кристенсен), Матисовом ученику и Пикасовом пријатељу који је некада био чувени слепи сликар. Золнер, бескрупулозни и амбициозни каријериста, одлази у забачену куќу далеко у Алпима, где остарели сликар живи повучено у кругу особа од поверења. Себастијан се појави у куќи Каминског, уѓе у његов живот и прошлост и неформално га поведе на урнебесно и лудо путовање у посету његовој симпатији из детињства за коју се верује да је одавно мртва. Успут, Золнер лукаво и бесрамно покушава да извуче тајне из Каминског. Меѓутим, Себастијан убрзо открива да, без обзира на то да ли је Камински слеп или не, он са овим старцем не може да се мери.

Слики

Ја и КаминскиЈа и КаминскиЈа и КаминскиЈа и КаминскиЈа и КаминскиЈа и КаминскиЈа и КаминскиЈа и Камински

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Red Poppies on Walls (1976)

  image
  The film mainly takes place in an orphanage of Tirana in the years of the city's occupation from the Italian fascists at the start of World War II.
 • ЧАСОВИ ПО ЛЕТАЊЕ (2010)

  image
  Дваесет и пет годишната Софи Конвеј се наоѓа на животна крстосница, кога ќе се врати во малиот град кој отсекогаш се трудела да го заборави. Сега кога е дома, се...
 • The Autumn Rains (1985)

  image
 • Përse bie kjo daulle (1969)

  image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.