Оценка на корисникот: 7/10

Содржина

Петроград, 1905. године. Немири у земљи све су јачи и јачи, осиромашени граѓани веќ излазе на улице. У таквој атмосфери живи Наталија (С. Боннаире), богата Рускиња француског подријетла, која покушава осигурати себи и својој дјеци лагодан живот на којега је навикнута. Меѓутим, када јој премине супруг, она схвати да су пред њом неки проблеми које неќе само тако моќи ријешити, а првенствено се тичу насљедства. Такоѓер, могло би се догодити да јој при томе ни властита мајка (М. Дубоис), као ни њезина двојица љубавника неќе бити од велике користи. Било како било, Наталија покушава изнаќи начина да се спаси, а можда јој при томе помогне и непознати мушкарац (W. Хурт) који јој се недавно уплео у живот...

Цонфиденцес à ун инцонну врло је солидан телевизијски филм; костимирана драма из свијета богате руске буржоазије с почетка 20. стољеќа. Приказујуќи причу о проблемима и патњама у којима се нашла имуќна Рускиња француских коријена, филм доноси топлу, но тешку причу о преживљавању једне жене, храбре, иако несавршене, као што доноси и властити коментар на тадашње руско друштво, познато из свијета Толстојевих романа и осталих његових сувременика. Изврсно погоѓени костими и сценографија, добро дочаран менталитет тадашњих људи и одлична глума (особито двоје главних глумаца, славне Цхабролове глумице Сандрине Боннаире те америчкога глумца Wиллиама Хурта). Филм је режирао француски телевизијски редатељ Георгес Бардаwил.

Слики

Исповијест незнанцу

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.