poster

Пловидба Арктиком

A Year in the Ice: The Arctic Drift (2021)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Ashley Morris

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.7/10

Содржина

„Пловиба Арктиком“ прати 300 знанственика на њемачком ледоломцу Поларстерн, броду који је њихов дом и истраживачка база, замрзнутог у крхку ледену плоху цијелу годину. Експедиција МОСАиЦ, која је планирана 10 година, одвезла је неустрашиви, меѓународни тим, климатских знанственика тисуќе километара далеко како би осигурао претходно недостижне податке који су нам очајнички потребни да промијенимо наше разумијевање климатских промјена прије него што се заувијек изгубе. У једном од најсуровијих окружења на планету пратимо опасности, драме и изазове с којима се суочава тим, док се боре с бруталном арктичком зимом у потрази за одговорима затвореним у морском леду, оцеану и атмосфери, омогуќујуќи нам да разумијемо за први пут како овај динамични и загонетни крајолик регулира температуре и климу диљем свијета.

Продуцент: Cameron Balbirnie, Ute Biernat
времетраење: 68 мин

Слики

Пловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба АрктикомПловидба Арктиком

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.