Тхе Беатлес: Створени у Ливерпоолу

The Beatles: Made on Merseyside (2018)

Документарец, Mузика | Обединетото Кралство
Режисер: Alan Byron

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.6/10

Содржина

Глазбена скупина „Тхе Беатлес“ дефинирала је глазбу и популарну културу на начин на који то нити један други бенд никада више неќе. Али на који су точно начин остварили путовање од тинејџера из Мерсеyсидеа до меѓународних поп звијезда 60-их? Документарац „Тхе Беатлес: Створени у Ливерпоолу“ открива нам како су амерички роцк'н'ролл и р&б претворили послијератни Ливерпоол у један од најживљих глазбених градова свих времена уз помоќ Мерсеy звука.
Уз кориштење архивских и никад раније виѓених интервјуа с онима који су од најранијих година учествовали у раду глазбене скупине Тхе Беатлес у Ливерпоолу и Хамбургу, заједно ќемо открити причу о почецима Беатлеса и чињеници због чега им је требало толико дуго да доживе успјех. Од школских бендова до свеучилишта; од Хамбурга до Цаверн Цлуба, Беатлеси су пролазили кроз глазбене жанрове све док нису открили свој препознатљиви звук.
Користеќи нови филмски материјал „петих Беатлеса“ Петеа Беста, Цолина Хантона и Лена Гарyја, Јоеа Фланнерyја, пословног савјетника Бриана Епстеина, Фреде Келлy, прве тајнице скупине Тхе Беатлес, Билла Харрyја, оригиналног власника магазина Мерсеyбеат те сустанара Јохна Леннона и Стуарта Сутцлиффеа, документарац „Тхе Беатлес: Створени у Ливерпоолу“ приказује нам оригиналну глазбу, енергију и узбуѓење који су довели до експлозије зване „Беатлеманија“.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.