poster

Секс на плажи

Sex on the Beach (2020)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Gussy Sakula-Barry

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.4/10

Содржина

Пре пандемије, Гамбија на западу Африке је била пожељна дестинација за британске туристе у потрази за зимским сунцем, морем и сексом. Од веза за једну ноќ до брзих венчања, приче о старијим Британкама које се спанѓавају с млаѓим Гамбијцима веќ годинама се појављују у насловима новина. Новинари су тај однос називали “Бабија”, а након посете овој земљи 2018. године, Пру Лит ју је описала као “Тиндер рај за пензионерке”. Али иза таблоидних наслова, о чему се ту заиста ради? Да ли је то само мало несмотрене забаве или је нешто сложеније?
15 година од последње посете земљи, новинар Шеј Роудс креќе на одмор с намером да то докучи. Упознаје 58-годишњу Британку Мишел, која се недавно удала за младог Гамбијца, Ебуа, као и њену пријатељицу П. која редовно долази у Гамбију ради одмора и забаве. Он сазнаје каква је перспектива локалаца када упозна 32-годишњег Алку, који би требало да се венча једном Белгијком која има 85 година и која му је дала 60.000 евра да изгради куќу за њих двоје. Шеј се пита ко има веќу корист од ових односа и да ли, с обзиром на сиромаштво и историју бивше робовске колоније, однос измеѓу туриста и локалаца може да буде једнак.

Улоги
Продуцент: Josh Allott, Fanta Jarjussey
времетраење: 47 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Colditz: The Legend (2010)

    image
    A comprehensive guide to the truly remarkable but notorious high-security POW camp used by Germany in WWII, including tales of daring Allied escape attempts and...
  • Чудесне печурке (2019)

    image
    A vivid journey into the mysterious subterranean world of mycelium and its fruit— the mushroom. A story that begins 3.5 billion years ago, fungi makes the soil...
  • The Miles Davis Story (2001)

    image
    A review of the life and work of Miles Davis as told by those who knew and worked with him.
  • The Rise of Man (2007)

    image
    The story of the birth of modern mankind, between 12,000 B.C. and 2,500 B.C., through four key-periods, in the Middle East.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.