Të gjithë i njohin dhe i kanë pare në episodet e tyre të pabesueshme. Eshtë familja më e çuditshme në botë dhe me në fund kanë vendosur të tregojne historitë e tyre në Junior Tv.

Transmetimet në kanale:

PRO 7  STAR  Pro7 MAXX  

Ishte në kanal:

HTV3  Prime  Tring Smile  Cufo TV  RTL2  PINK  HTV1  

Episodi vijues:

e shtunë
13:05
Familja Simpson
e shtunë
13:35
Familja Simpson
e shtunë
14:05
Familja Simpson
e shtunë
14:35
Familja Simpson
e shtunë
17:10
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 3
e shtunë
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 4
e shtunë
23:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 10
Sot
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 3
Sot
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 4
Sot
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 5
Sot
22:50
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 11
Sot
05:40
Familja Simpson
Nesër
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 13
Nesër
18:15
Familja Simpson
Nesër
18:40
Familja Simpson
Nesër
05:40
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 13
e martë
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 14
e martë
06:30
Familja Simpson
e martë
07:00
Familja Simpson
e martë
18:10
Familja Simpson
e martë
18:40
Familja Simpson
e martë
20:40
Familja Simpson
e martë
21:10
Familja Simpson
e martë
21:35
Familja Simpson
e mërkurë
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 14
e mërkurë
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 15
e mërkurë
06:55
Familja Simpson
e mërkurë
07:20
Familja Simpson
e mërkurë
18:10
Familja Simpson
e mërkurë
18:40
Familja Simpson
e enjte
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 15
e enjte
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 16
e enjte
06:55
Familja Simpson
e enjte
07:25
Familja Simpson
e enjte
18:10
Familja Simpson
e enjte
18:40
Familja Simpson
28.6.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 16
28.6.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 17
28.6.24
07:00
Familja Simpson
28.6.24
07:25
Familja Simpson
28.6.24
18:10
Familja Simpson
28.6.24
18:40
Familja Simpson
29.6.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 17
29.6.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 5
29.6.24
17:10
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 6
29.6.24
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 7
30.6.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 6
30.6.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 7
30.6.24
17:10
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 8
30.6.24
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 9
30.6.24
22:50
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 12
1.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 18
2.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 18
2.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 19
3.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 19
3.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 20
4.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 20
4.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 21
5.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 21
5.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 22
6.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 31, Ep. 22
6.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 8
6.7.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 9
6.7.24
17:10
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 10
6.7.24
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 11
7.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 10
7.7.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 11
7.7.24
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 13
8.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 1
9.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 1
9.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 2
10.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 2
10.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 3
11.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 3
11.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 4
12.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 4
12.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 5
13.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 5
13.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 12
13.7.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 13
13.7.24
17:10
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 14
13.7.24
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 15
14.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 14
14.7.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 15
14.7.24
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 17
15.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 6
16.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 6
16.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 7
17.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 7
17.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 8
18.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 8
18.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 9
19.7.24
05:35
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 9
19.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 32, Ep. 10
20.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 16
20.7.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 17
20.7.24
17:10
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 18
20.7.24
17:35
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 19
21.7.24
06:00
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 18
21.7.24
06:25
FAMILJA SIMPSON 24, Ep. 19
REKOMANDIMET
 • Si e takova nenen tende (2005)

  image
  Një romancë komike me Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan. Tedi beson se te Robin ka gjetur gruan e ëndrrave , edhe pse fati ka rezervuar...
 • Friends (1994)

  image
  Jeta e 6 te rinjve te Nju Jorkut, me te perbashketat dhe kontrastet mes tyre.
 • Family Guy (1999)

  image
  The Griffin household includes two teenagers, a cynical dog who is smarter than everyone else, and an evil baby who makes numerous attempts to eradicate his...
 • American Dad! (2005)

  image
  Stan Smith, who works for the C.I.A. and is constantly on the alert for terrorist activity, will go to extremes to protect his beloved America from harm; as...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.