Fourteen-year-old Frankie Ripp had a perfect life — a great family, an annoying little brother, a popular boyfriend and a BFF she could always count on. However, her life took a surprising turn after an unfortunate incident. After some heated debate in the Underworld with the Grim Reaper herself, Frankie is forced to navigate life with her new Underworld guardians, Pretty and Scary, in the most challenging setting of all … middle school. Pretty freekin scary, huh?

Transmetimet në kanale:

Disney Channel  

Episodi vijues:

e diel
17:40
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 20
e diel
18:05
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
e hënë
01:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
e hënë
02:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
Sot
10:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
Sot
11:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 1
Sot
16:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
Sot
16:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
Sot
21:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
Sot
21:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
Sot
01:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
Sot
02:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
Nesër
10:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
Nesër
11:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
Nesër
16:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
Nesër
16:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
Nesër
21:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
Nesër
21:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
Nesër
01:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
Nesër
02:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e mërkurë
10:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
e mërkurë
11:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
e mërkurë
16:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e mërkurë
16:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
e mërkurë
21:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
e mërkurë
21:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e enjte
01:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e enjte
02:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
e enjte
10:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
e enjte
11:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
e enjte
16:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
e enjte
16:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e enjte
21:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e enjte
21:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
e premte
01:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e premte
02:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
e premte
10:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
e premte
11:20
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e premte
21:00
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
e premte
21:25
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
e shtunë
01:05
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
e shtunë
01:30
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
e shtunë
01:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
29.6.24
17:40
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 5
29.6.24
18:05
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 2
30.6.24
01:05
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
30.6.24
01:30
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 3
30.6.24
01:55
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
30.6.24
17:40
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 6
30.6.24
18:05
Pretty Freekin Scary 1, Ep. 4
REKOMANDIMET
  • Shkolla e Magjisë (2020)

    image
    E dërguar në një shkollë magjistarësh, një vajzë dhe miqtë e saj të rinj, duhet të mësojnë të përdorin afësitë e tyre të mbinatyrshme për ti shpëtuar të gjithë...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.