poster

Bob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujit

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015)

Animacion, Aksion, Aventure, Komedi, Familjar, Fantazi | Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Koreja e Jugut, Australi, Spanjë

Vlerësimi: 6.0/10
Vlerësimi i përdoruesit: 9.17/10
(12 Voto)

PËRMBLEDHJE

Gjatë një grindjeje midis Zotit Krabs dhe Planktonit, receta sekrete zhduket, dhe Bikini Bottom e gjen apokalipsi i tmerrshëm. Qytetëtarët e Bikini Bottom besojnë që vjedhësit janë Planktoni dhe Sfungjeri Bob, dhe ata të dy e bëjnë një makinë të kohës, që të kthehen mbrapa dhe që ta ndalin vjedhësin që ai ta mos vjedhë recetën sekrete. Në këtë rrugë do të gjenden në disa vende shumë të çuditshme, duke e përfshirë edhe zonën paralele kohore, ku do ta njohin magjibërësin kohor, delfinin me emrin Flluska e vogël. Pak më vonë, ata do të shpëtojnë formulën dhe kthehen në kohën e vet, dhe tani marrin vesh që kjo është receta e rremë të cilën e përgatiti Planktoni për ta vjedhur të vërtetën. Qytetarët e Bikini Bottom nisen të tërbuar në Sfungjerin Bob, por ai paprtimas nuhat hamburgerin e shquar të Zotit Krabs… dhe mbi sipërfaqen e detit.

Fotot

Bob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujitBob Sfungjeri Pantallona katrori: Sfungjer jashtë ujit

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.