poster

Magazin in CG

Magazin in (2018)

Informacion | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Nakon više nego uspešne prethodne sezone emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković je, tokom leta, marljivo radila na pripremi nove, 18. sezone sa svojim timom, koja će početi već u subotu 1. septembra od 17 časova na TV Pink. U 18.godini prikazivanja jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, Sanja je sa svojim saradnicima pripremila još bolje i interesantnije emisije. Kao što su gledaoci navikli, i u ovoj sezoni ih očekuju kvalitetni i akuelni gosti iz svih sfera, ali i zanimljive i, ponekad, škakljive teme o kojima će javne ličnosti diskutovati. Sanja i njeni gosti će u 18. sezoni emisije "Magazin In" iskreno, glasno i ponosno pričati o ljubavi, sreći, patnji, prijateljstvu i roditeljstvu. "Koliko publika voli da gleda moju emisiju, toliko i ja uživam u njenom stvaranju. Oduvek sam želela da budem novinar, a moji najluđi snovi su se ostvarili - rekla je Sanja u susret novoj televizijskoj sezoni. O kvalitetu ove emisije svedoči i to što je, bez premca, omiljena emisija milionskog auditorijuma već punih 18 godina. "Magazin In" postao je vaša subotnja tradicija, a Sanja će dati sve od sebe da u novoj sezoni poverenje gledalaca, kao i do sada, opravda.

Fotot

Magazin in CGMagazin in CGMagazin in CGMagazin in CG

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Vijesti

    image
  • Conflict Zone - Guest: Urmas Paet

    image
    Conflict Zone puts a spotlight on controversial issues, calling the powerful to account and going beyond the normal soundbite culture.
  • Reporters

    image
    An in-depth report by our senior reporters and team of correspondents from around the world.
  • Lajme

    image
    Lajmi i fundit – politikë, ekonomi e sociale.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.