EPISODI: 26

PëRMBLEDHJE

Zavirite u tajne porodica! Koliko tajni se krije u našem najbližem okruženju? Da li smo svesni svega što se dešava oko nas i koliko smo zapravo spremni da se suočimo sa istinom? Dokumentarno igrana serija inspirisana je upravo svakodnevnim porodičnim životnim pričama: od neočekivanih ljubavnih afera, dramatičnih brakorazvodnih parnica, teških suđenja, do zastrašujućih porodičnih otkrića. To su priče o ljubavi, požudi, strahu i laži, o prevari i nasilju. Tajne o porodičnim problemima o kojima se ne govori u javnosti, o životnim tragedijama za koje verujemo da se uvek događaju drugima, samo ne nama.

Potresne priče koje gledaocima, bar na tren, omogućavaju da zavire u živote drugih ljudi koji ostavljaju utisak srećne porodice, a u njihovom domu, između četiri zida, odvija se prava životna drama. Reč je o igrano – dokumentarnoj formi, a svaka epizoda je posebna priča. Gledaoci će imati utisak da gledaju situacije koje kao da su snimljene skrivenom kamerom.

Fotot

Porodične tajnePorodične tajne

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
  • Suisse en scène

    image
  • Svadba iz mog kraja (2019)

    image
    Svadbeni običaji u našoj zemlji razlikuju se i više nego što to možemo da zamislimo. Novi TV serijal približiće nam kako se danas obavljaju svadbene ceremonije i...
  • Eko perspektive

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.