poster

Velika iluzija - U susret oskaru

Velika iluzija


PëRMBLEDHJE

U istorijskoj drami o stradanju srpske dece u logoru smrti "Dara iz Jasenovca", imao je najtežu ulogu u filmu - zloglasnog sadiste, najkrvoločnijeg ustaškog oficira, zapovednika logora Maksa Luburića. U "Krupnom planu" Velike iluzije - Marko Janketić.
Oskari su postali nepredvidiva nagrada, a pravila koja su nekada važila, okrenula su se u nekom drugom smeru. I u ovoj epizodi "Velike iluzije" nastavljamo sa predstavljanjem kandidata za najpresižniju filmsku trku.
Oskarovci ser Entoni Hopkins i Olivija Kolman donose priču o "Ocu", a film "Juda i crni Mesija" - biografsku priču o izdaji i ubistvu revolucionara Freda Hemptona.
O "Oazi", filmu Ivana Ikića kojeg nakon svetske u 2020. očekuje domaća premijera - iz rakursa kritičara Dragana Jovićevića.
U "Kontraplanu" sa francuskom glumicom i rediteljkom Valeri Lemersije koja se našla u ulozi Selin Dion i ujedno režirala film "Alin".

Fotot

Velika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaru

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Sa druge strane

    image
    Kako izgleda svakodnevica poznatih? Sa kim se druže, gde piju kafu, vole li da kuvaju, da li vežbaju, imaju li vremena za frizera ili kozmetičara… Otvorili su nam...
  • TV Čorba (2016)

    image
    Glavni sastojci „TV Čorbe“ su ljudi, pojave, situacije, događaji, fenomeni... Voditelj Stefan Buzurović i kreativni tim na čelu sa rediteljem Milanom Konjevićem,...
  • Ftesë në 5

    image
    “Ftesë në pesë” është një program sa informues aq edhe argëtues. Ngjarje kulturore, ndodhi në jetën e VIP-ve, fokusim mbi marrëdheniet familjare të politikaneve e...
  • Lajmet RTK

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.