EPISODI: Moj život - Djeca ustanka

PëRMBLEDHJE

6.decembra 2008. godine, 15-godišnji Aleksandros Grigoropulos ubijen je u Atini. Ubio ga je čovjek koji je kao policajac trebao da zaštiti djecu, kao što je Alekandros, i čovjek koji je i sam otac. Za Aleksandrosovu generaciju, djecu koja su učestvovala u neredima koji su uslijedili nakon njegove smrti, lekcije koje su naučene su jednostavne: policija je vaš neprijatelj, političari su u svojoj ogromnoj većini korumpirani i vaši životi nemaju nikakvu vrijednost.

Fotot

Moj život - satni

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • TV kalendar

    image
    TV kalendar, jedna od najdugovječnijih emisija na Hrvatskoj televiziji, prvi je put emitiran na Radio-televiziji Zagreb u subotu 3. siječnja 1976. u 15.30, prije...
  • Fullscreen

    image
  • Snake City (2014)

    image
    As the weather warms up in Durban, S.A., deadly venomous snakes enter homes, offices, and factories. Streetwise snake-catcher Simon Keys and his partner Siouxsie...
  • Hetimi i Aksidenteve Ajrore: Raporti Special (2018)

    image
    Këto janë aksidentet ajrore që kanë zënë faqet e para të mediave dhe që janë hetuar në mënyrë të detajuar nga specialistët e industrisë.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.