Ultimate Animals is your ultimate guide to everything and anything under the sun about all your favorite animals. Each fact-filled 30-minute episode will feature 2 animals, breaking down the science and idiosyncrasies of the creatures using expert interviews, state of the art graphics, slow-motion capture specialty shoots, and the most amazing moments of animal action ever caught on tape.

Transmetimet në kanale:

Nat Geo Wild  

Episodi vijues:

Sot
05:15
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 1
Sot
05:40
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 2
Nesër
05:40
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 3
e martë
05:40
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 5
e mërkurë
05:45
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 7
14.12.23
05:45
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 1
21.12.23
06:00
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 1
21.12.23
06:20
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 2
22.12.23
04:55
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 1
22.12.23
05:15
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 2
22.12.23
06:00
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 3
22.12.23
06:20
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 4
23.12.23
04:55
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 3
23.12.23
05:15
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 4
23.12.23
06:00
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 5
23.12.23
06:20
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 6
24.12.23
04:55
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 5
24.12.23
05:15
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 6
24.12.23
06:00
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 7
24.12.23
06:20
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 8
25.12.23
04:55
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 7
25.12.23
05:15
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 8
29.12.23
05:40
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 1
30.12.23
05:40
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 3
31.12.23
05:40
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 5
1.1.24
05:40
Ultimate Animals Compilations 1, Ep. 7
REKOMANDIMET
 • Trupi i Njeriut: Bota e Brendshme (2021)

  image
  Sistemi imunitar, i cili është thelbësor për mbijetesën tonë në çdo sekondë, është ajo pjesë e biologjisë sonë, që është më komplekse dhe kuptohet më pak, pasi...
 • Toka të pacënuara (2021)

  image
  Shikuesit mund të udhëtojnë në skajet e largëta të planetit dhe të zbulojnë sekretet e disa vendeve të paprekura të Tokës, të gjitha të lulëzuara me biodiversitet...
 • Makineritë që ndërtuan Amerikën 3 (2021)

  image
  The stories behind innovations such as TV, radio, phones, airplanes, motorcycles and power tools as well as the inventors including Nikola Tesla, William Harley,...
 • Ndërtimet më të mëdha (2006)

  image
  Architect Danny Forster gets up close and personal with mega construction. Along the way, Danny explores design and construction of amazing structures. Danny...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.