poster

Slatka kuharica

Slatka kuharica

Gatim | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 2

EPISODI: 12

PëRMBLEDHJE

Samo pet kilometara od Ozlja smjestilo se mjestašce koje je upisano u Guinnessovu knjigu rekorda - Jaškovo. Ovo mjestašce i njegovih petstotinjak stanovnika mogu se s pravom pohvaliti da su svjetski rekorderi, jer upravo je tu u Aleji kestena pripremljena štrudla najduža na svijetu, duga 1.479,38 metara. Tome se ne treba čuditi jer nema nedjelje i nedjeljnog ručka u Jaškovu bez štrudle. Kažu, da ih je sve poredati što su se tu kroz godine ispekle, Zemljinu bi kuglu opasali štrudlom.
Petri je to bila najhrskavija štrudla koju je kušala, a ta hrskavost i inspiracija da napravi potpuno drugačiju verziju ove savijače.

Fotot

Slatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharica

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Udhëtim me shije

    image
    Cikël reportazhesh ku teleshikuesi njihet me të veçantat dhe të bukurat e artit dhe traditës së kulinarisë në krahina të ndryshme të Shqipërisë.
  • Hrana za dušu

    image
    Radmilo Bumber nas vodi u novu avanturu u kojoj će na nekom novom putovanju, uz dobru priču i još bolje recepte servirati hranu za dušu.
  • Sfida e Madhe e Gatimit me Xhejmi Oliver

    image
    Eighteen of the UK’s best undiscovered cooks compete to win a life-changing prize: a book deal with Michael Joseph at Penguin Random House to have their very own...
  • 1001 ushqime

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.